Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naporan tempo

Prijović prije posljednjeg koncerta u Areni potražila liječničku pomoć: 'Mislila sam da neću izdržati'

Sve modne kombinacije Aleksandre Prijović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/21
07.12.2023.
u 17:05

To je izniman uspjeh kakav nitko, pa ni domaći izvođač, nije uspio napraviti u zagrebačkoj Areni, a za to je trebalo i fizičke spremnosti

Aleksandra Prijović, trenutno možda i najveća regionalna zvijezda o kojoj se barem najviše piše posljednjih mjesec dana, sinoć je održala i svoj peti zagrebački koncert i tako postala jedina izvođačica koja je zaredom rasprodala pet Arena. To je izniman uspjeh kakav nitko, pa ni domaći izvođač, nije uspio napraviti u zagrebačkoj Areni, a za to je trebalo i fizičke spremnosti. 

Da je bilo itekako fizički naporno, dokazuje i činjenica da je pjevačica prije posljednjeg koncerta u Areni potražila i liječničku pomoć. On joj je dao infuziju, kako bi mogla izdržati još jedan dan, donosi Kurir. "Mislila sam da neću izdržati, ali jesam", rekla je pjevačica.

Sve modne kombinacije Aleksandre Prijović
1/25

Podsjetimo, Aleksandra se nakon pet održanih koncerata i pet punih Arena zahvalila zagrebačkoj publici.

"Hvala vam za pet nezaboravnih i prelijepih noći. Hvala na gostoprimstvu, hvala što ste svaku pjesmu pjevali uglas, hvala na svakom osmijehu i suzi. Volim vas. 5/5", poručila je Aleksandra na Instagramu.

Inače, peti koncert je otvorila svojim hitom  "Za nas kasno je", a obratila se i svojim vjernim obožavateljima.

- Navikla sam svaku večer pjevati i nedostajali ste mi sinoć. Kad me pitaju koja večer mi je bila najbolja, uvijek kažem ona koja slijedi jer sa vama je za mene svaka večer najbolja. Želim vam da uživate večeras kao što sam ja sa svima vama uživala svih ovih dana. Hvala na gostoprimstvu u moje ime i ime moje cijele ekipe, jer smo se osjećali kao kod kuće - rekla je Aleksandra na početku koncerta. Kasnije je dodala:  Mislim da ne postoji nitko sretniji od mene uz ovakve ljude i ovakav uspjeh

Kao i prethodnih večeri Aleksandra je i na petom koncertu imala goste, a prvi joj se na pozornici pridružio Dejan Matić i zajedno su otpjevala hit "Ko si ti", a Dejan je otpjevao i "Dozvola za ljubav".

VEZANI ČLANCI

Osman Hadžić bio je drugi Aleksandrin gost i zajedno su publici otpjevali njegov hit "Ti mene ne voliš".

Maya Berović bila je treća gošća na koncertu, a nakon nje na pozornicu je kao gost stigao i MC Stojan i za zagrebačku publiku odabrali su hit "Šta bi". Nakon Maye, na pozornicu je izašao i MC Stojan koji je u jednom trenu i zaplakao, a Prijović ga je tješila. 

Aleksandri se u jednom trenutku na sceni pridružio i njezin sin, a pjevačica je bila jako emotivna i rekla je kako bi voljela i šesti koncert održati.  - Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim... Šesta, ja bih rado. Hoćemo li šestu? - upitala je organizatore, a publici se zahvalila što su bili uz nju i što su je podržali.

VIDEO Sin Aleksandre Prijović zabavljao se s mamom na pozornici

Komentara 24

KI
kingtom
18:29 07.12.2023.

Nikad čuo, pa guglao, nije slušljivo duže od 10 sekundi, a mogu slušati turski pop, to je nusprodukt bivanja pod turcima 500 godina i karakteristično jaukanje samo za te srbske prostore, a ovo u Zagrebu, prije je to sociološki fenomen nego li posljedica kvalitetne glazbe. Naravno, ko voli nek izvoli.

Avatar Asterix
Asterix
23:09 07.12.2023.

Gdje se gasite?

Avatar Idler
Idler
17:50 07.12.2023.

Jel konačno fertik ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije