Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prije premijere filma „Marveli“ provjerite svoje znanje uz pitanja Deana Kotige i osvojite vrijedne poklone!

Studio Marvel
Foto: Marvel Studios
1/6
26.10.2023.
u 12:45

Studio Marvel i Dean Kotiga vas pozivaju na jedinstveni Marvel kviz uoči premijere filma "Marveli" 8. studenog u CineStaru Arena Imax

Uoči premijere jednog od najiščekivanijih filmova godine "MARVELI", Studio Marvel i popularni kvizaš Dean Kotiga zajedno donose nezaboravno iskustvo svim fanovima Marvelovih superjunaka. Pridružite nam se u srijedu, 8. studenog u 19:30 sati na premijernoj CineHero projekciji filma u CineStaru Arena IMAX® na jedinstvenom Marvel kvizu na kojem imate priliku osvojiti fantastične filmske nagrade!

Ovo je prilika kakvu niste mogli ni zamisliti, prilika za sve ljubitelje Marvelovih superjunaka i IMAX® formata koji u ovom jedinstvenom kvizu mogu testirati svoje znanje o filmu.

"MARVELI" je nastavak velikog kino hita iz 2019. godine "Kapetanica Marvel," koji je publici širom svijeta predstavio potpuno novu avanturu s Brie Larson u ulozi Carol Danvers, prvog naslovnog lika ženskog franšiznog naslova u MCU.

Foto: Marvel Studios

Ova "obitelj" superjunaka je prava riznica podataka, a Dean Kotiga će biti glavni voditelj i kreator pitanja kako bi osigurao da svi prisutni budu izazvani i zabavljeni prije početka filma i tom prilikom poručuje: "Filmskih je kvizova bilo mnogo, kvizova u kinu također ponešto, ali da se kviz i film spoje u jedan zajednički cjelovečernji projekt, to je stvarno presedan barem koliko ja znam, a pogotovo s obzirom da je riječ o tako zvučnom filmu kao što su Marveli i u tako impresivnoj dvorani kakva je CineStar Arena IMAX®, usudio bih se reći da imamo event mjeseca. Dođite, bit će Marvelastično!"

Foto: Marvel Studios

Ulaz na kviz u CineStaru Arena IMAX  koji počinje točno u 19:30 je moguć jedino uz ulaznicu za IMAX projekciju u 20:15. Lovac i organizatori vas pozivaju da ne kasnite i da na vrijeme osigurate svoje mjesto jer će kviz biti izazovan, a da će biti impresivan gotovo je sigurno jer osim teme, veličanstveno je i filmsko IMAX® platno koje je idealan medij za fantastičnu akciju kakvu nam inače pružaju Marvel naslovi. Ekipe kviza mogu imati najmanje dva člana, a najviše četiri člana.

Reprize kviza neće biti, a kapacitet je ograničen.

Ulaznice za pretpremijeru filma Marveli u distribuciji Blitza su u prodaji na cinestarcinemas.hr,  osigurajte mjesto za ovaj filmski spektakl na vrijeme te pogledajte film u premium formatima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije