Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak kraljice

Prije 50 godina Elizabeta II. vlakom je stigla u Zagreb, a pradjed joj je iz Osijeka

Autori: Vecernji.hr, Hina
08.09.2022.
u 20:36

Nakon posjeta HAZU, kraljica se uputila prema zračnoj luci odakle je nakon oproštaja otputovala prema Puli. Iz HAZU su povodom 50 obljetnice kraljičina dolaska skrenuli pažnju na tekst kraljičine zdravice tijekom ručka u Banskim dvorima koji dosad, osim u tadašnjim novinama, nije bio objavljen. Navode tako da je kraljica izrazila oduševljenje što je nju i njezinu obitelj posjet doveo "u drevni divni grad Zagreb" kao "središte bogate povijesti i kulture Hrvatske", da su vidjeli Dubrovnik i dio veličanstvenog obalnog pejzaža, bili su i u Đakovu.

Komentara 11

LU
Luster
00:43 09.09.2022.

Svako pet, hej, pet sekundi umre jedno dijete od gladi, hej od gladi, ali to nije vijest, ali "kraljica" zemlje koja je je jedna od glavnih remetilačkih faktora u svijetu, zbog koje EU i sada pati, a da ne govorimo o zemljama kroz povijest sa čijim su dobrima izgradili to odvratno carstvo, dakle dobija članak za člankom. Sućut obitelji.

PA
Pasdaran
21:25 08.09.2022.

Stara Titova drugarica, indirektna suučesnica u bleiburškom genocidu.

BE
Berri
23:05 08.09.2022.

Išla je Liza i kod Idi Amina "Dade", i kod El- Gadafija. Nije voljela crnce, ali za nju se nije smjelo reći da je rasistica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?