Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kechi Okwuchi

Prije 12 godina jedva je preživjela nesreću, a sada glasom oduševljava Amerikance

America's Got Talent
Foto: Screenshot
1/4
31.01.2019.
u 15:36

Njena emocionalna izvedba pjesme Calluma Scotta "You Are The Reason" donijela joj je zlatni gumb od Simona Cowella, a osim glasovnim sposobnostima dirnula je sve životnom pričom.

Pjevačica Kechi Okwuchi (28) oduševila je svojom izvedbom Amerikance u novom izdanju showa  America's Got Talent: The Champions. Njena emocionalna izvedba pjesme Calluma Scotta "You Are The Reason" donijela joj je zlatni gumb od Simona Cowella, a osim glasovnim sposobnostima dirnula je sve životnom pričom. 

Kechi je prije 12 godina preživjela zrakoplovnu nesreću u kojoj je poginulo 107 od 109 putnika i članova posade. Davali su joj samo 30 posto šanse za preživljavanje nakon što je dobila opekline trećeg stupnja po cijelom tijelu. Američka publika upoznala ju je prije dvije godine, kada je na showu "America's Got Talent" osvojila 10. mjesto. U ovogodišnjoj sezoni priliku su dobili finalisti iz prijašnjih sezona, pa je i Kechi ponovno rasplakala Amerikance. 

- Mogu vidjeti koliko ti je teško u životu. Obožavam te, ti si pravi borac - kazala joj je članica žirija Mel B. 

Jednako je oduševljena bila i njena kolegica Heidi Klum.

- Moram ti kazati da sam bila toliko uzbuđena što ću te ponovno vidjeti i čuti. Izgledaš predivno, zvučiš predivno i uvijek je veselje vidjeti te na pozornici - kazala je Heidi. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije