Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ili korist?

Prijatelji zabrinuti za slavnog glumca: Njegova 42 godina mlađa zaručnica tražila je da joj sve ostavi

Foto: Instagram
1/5
24.11.2022.
u 19:42

James Woods u vezi je s 42 godine mlađom Sarom Miller s kojom se nedavno i zaručio. Njegovi prijatelji su zabrinuti jer sumnjaju kako Sara s Woodsom nije iz romantičnih pobuda.

Glumac James Woods (74) u svojoj bogatoj karijeri ostvario je uloge u poznatim filmskim naslovima poput "Bilo jednom u Americi","Kum", "John Q", "Salvador", "Casino" i brojnim drugima, ali novinske stupce često su popunjavale njegove ljubavne priče sa znatno mlađim damama. Glumac je tako bio u vezi s Kristen Bauguess i službeno su se kao par pojavili na premijeri njegovog filma "White House Down" krajem lipnja 2013. na crvenom tepihu, kada je on imao 66, a ona samo 20 godina.

Razlika u godinama od 46 godina dospjela je na naslovnice, pogotovo jer je James i prije toga izlazio s mnogo mlađom ženom. Od 2006. do 2013. godine ljubio je Ashley Madison koja je imala samo 19 godina kada su započeli vezu, a Woods je imao 58 godina. Tada je javnost i njegova okolina bila podosta iznenađena njegovim odabirom i javile su se i sumnje kako je Woods pedofil. U osmom desetljeću glumac je opet zaljubljen u djevojku znatno mlađu od sebe.

U vezi je s 42 godine mlađom  Sarom Miller s kojom se nedavno i zaručio. Njegovi prijatelji su zabrinuti jer sumnjaju kako Sara s Woodsom nije iz romantičnih pobuda već želi da joj slavni glumac prepiše bogatstvo nakon što se vjenčaju. Glumac je na to pristao i ne obazire se na upozorenja svojih prijatelja poput Sharone Stone koja mu je u komentaru na Twitteru ispod jedne fotografije sa Sarom napisala: Hej, što se događa? Woods je odgovorio kako voli Saru i jako je zaljubljen u nju. 

VIDEO U hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
22:24 07.01.2023.

pa neće valjda trpit ludog alkoholičara besplatno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije