Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična sudbina

Prijatelji pokrenuli akciju za spas Angie Garany

Angie Garany
Mario Mohenski
08.04.2011.
u 16:13

U kritičnom je stanju, ima 30 kilograma i u budnoj je komi. Kako bi joj osigurali privatan smještaj i medicinsku njegu kakva joj je potrebna, prijatelji djevojke pokrenuli su akciju za skupljanje novčanih donacija.

Zec.com.hr u suradnji s prijateljima i poznanicima nesretno stradale Angie Garany odlučio je pokrenuti akciju za prikupljanje sredstava za stručnu medicinsku pomoć. Naime, zbog nesretne obiteljske sudbine o Angie koja je smještena u Krapinskim toplicama, nema tko brinuti. Teta koja živi u Zadru i privremena je skrbnica djevojke nije u mogućnosti preuzeti brigu na sebe pa će nakon 25. travnja Angie iz Toplica biti prebačena u dom za stare i nemoćne.

Naime, nakon prometne nesreće u rujnu prošle godine u kojoj je stradao njen dečko Daniel Jurić, bivša sudionica realityja "Farma" Angie Garany završila je prikovana za bolnički krevet, u komi i bez ikakvoga kontakta s okolinom. Iako je u nekoliko navrata, prema riječima stručnjaka, pokazala određen napredak, nedavno se Angieno zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

U kritičnom je stanju, ima 30 kilograma i u budnoj je komi. Kako bi joj osigurali privatan smještaj i medicinsku njegu kakva joj je potrebna, prijatelji djevojke pokrenuli su akciju za skupljanje novčanih donacija.

žiro račun za prikupljanje donacija za pomoć:
RBA: 3111 – 231725 s naznakom uplate ‘Angie Garany’

Ključne riječi

Komentara 1

HE
heather
13:37 09.04.2011.

neka se jave sve poznate face s hrvatske estrade .kad je neko otvorenje nekog šoping centra svi su na okupu ,a kad je neko bolestan nikog nije briga.imam osjećaj da će se svi pojaviti na njenom sprovodu.....jadna ženska nije to zaslužila.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije