Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blaženo stanje

Presretna Vanja Rupena čeka svoje prvo dijete

vanja rupena
pixsell
08.12.2011.
u 09:08

Jedva čekam ljeto kad ću svoju bebu primiti u naručje, izjavila je Vanja za časopis Gloria

Dijete bih voljela imati već sljedeće godine, puno razmišljam o majčinstvu – raznježila se Vanja Rupena kad je lani za Večernji list govorila o bebi. Prije nego što je počeo “Hrvatski Top Model by Vanja Rupena”, lijepa je manekenka i voditeljica priznala o čemu mašta.

 – Vjenčanje mi nije od životnog značaja. Mnogo mi je važnije da se volimo – kazala je tada. Godinu dana poslije, želje su joj se doista ostvarile pa će, nakon Anice Kovač i Branke Krstulović, još jedna Miss Hrvatske postati majka. Vanja, priznala je u Gloriji, jedva čeka ljeto i trenutak da bebu uzme u naručje. Do tada će je njezin voljeni, ekonomist Raffaele Francioso, s kojim je u vezi pet godina, kao i dosad, obasipati pažnjom. Kad god bi se, naime, Vanja s poslovnih putovanja vraćala kući, Raffaele bi je dočekao ukusnom večerom.

– Sviđaju mu se naša jela, ni na što se ne buni. No tako zapravo uvijek i jest; kad se voliš, sve ti je i dobro. I ja se snalazim kao domaćica, no kad dođem umorna, jedna je od najdražih stvari da mi netko servira toplo i ukusno jelo. Zna to i Raffaele pa se i on prihvatio kuhanja. Nije mu teško ugoditi mi – cvrkutala je zaljubljena Vanja.

Najavila je predah od silnih poslova i blagdane će provesti u rodnom Umagu, u krugu obitelji koja se također raduje prvom unučetu. Kad se vrati u Italiju, smanjit će žestoki tempo jer, uvijek je isticala, veza s Raffaeleom na prvom joj je mjestu. – Moj je posao fleksibilan i često smo skupa. No, bez obzira na poslove, za svoju obitelj imat ću vremena koliko god treba – rekla je lani Vanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije