Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi slavnog nogometaša

Prepoznajte li tinejdžericu s fotografije? Bila je prodavačica, prate ju tragedije, a danas živi u 'zlatnom kavezu'

Foto: Instagram
1/13
18.10.2022.
u 08:00

Koliko voli balet Georgina je pokazala i u reality showu ''Soy Georgina'' kada je posjetila svoju plesnu školu i trenericu, a nedavno je pozirala i na pozornici u Royal Opera Houseu u Londonu.

Georgina Rodriguez (28), zaručnica Cristiana Ronalda (37) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju ''iz arhive''.

Naime, poznato je kako se Georgina godinama bavila baletom, a sada je podijelila fotografiju s pozornice na kojoj izvodi baletnu točku odjevena u crno- crvenu opravu s perom u kosi.

Koliko voli balet Georgina je pokazala i u reality showu ''Soy Georgina'' kada je posjetila svoju plesnu školu i trenericu, a nedavno je pozirala i na pozornici u Royal Opera Houseu u Londonu.

-San je postao stvarnost- napisala je tada Georgina.

''Wow'', ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Elegancija'', ''Sjajno'', ''Divna'', ''San'', ''Kakav dan'', ''Najljepša'', ''Mala kraljica'', ''Talent'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Georgina je nedavno progovorila o strašnoj tragediji koja ju je zadesila u travnju ove godine kada je izgubila novorođenog sina. Potresnog iskustva prisjetila se u najavi nove sezone njezinog reality showa ''Soy Georgina'' koja će se prikazivati na Netflixu. 

- Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno - izjavila je Georgina. Prema najavama upravo će tragedija koja je zadesila Ronalda i Georginu biti u fokusu druge sezone serije. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije