Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodan look

Prepoznajete li ovu voditeljicu bez šminke?

Antonija Stupar Jurkin
Foto: Pixsell
1/3
08.11.2016.
u 15:22

RTL-ovka Antonija Stupar Jurkin objavom fotke na kojoj nema make-up zaradila je samo komplimente

"Bože kako si lijepa! Tebi treba zabraniti šminku", ovaj kompliment Bojane Gregorić uputila je RTL-ovoj voditeljici Antoniji Stupar Jurkin nakon što je voditeljica objavila fotografiju na kojoj nema make-up. Fotografiju je voditeljica emisije "Sve u šest" snimila prije treninga i nije očekivala da će ovom objavom na Instagramu izazvati toliku pozornost i dobiti toliko pozitivnih reakcija. Antoniju uglavnom na malim ekranima vidimo s profesionalnom šminkom pa ne čudi što je ovom fotkom zaradila toliki broj komplimenata.

Antonija privatno voli što prirodniji look koji ne zahtijeva previše trošenja vremena pred zrcalom, otkrila je nedavno u intervjuu za Divu. – Baš svim ženama dobro stoji minimalna količina šminke. Malo korektora i rumenila čini čuda, ako još k tome stavite malo maskare, dobijete odličan prirodan, svježi look – kaže voditeljica.

>>RTL-ova voditeljica izgleda besprijekorno u bikiniju

 

 

I tako smo krenuli trenirati...selfie za dobar pocetak..☺💪 #funtime #gim #volimvježbanje #jatomogu #workout #workworkwork

A photo posted by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

 

Love my F @palicivona #Salonf #hair

A photo posted by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Komentara 10

PA
pavel1001
21:28 08.11.2016.

pa šta je ovo,članak za novine? jesi ti luda?

BR
brodludjaka
20:04 08.11.2016.

Meni je draže na svim ovim portalima čitati o uspješnim, pametnim i pismenim ženama. Kako takvih očito ima malo u ovoj zemlji, onda neprestano trpimo teror vlasnika portala sa svim ovim našim kvazi ljepoticama i posvudušama, beskorisnim djevojčicama i ženama.... Ako nemate o čemu drug pisati, onda pisite svaki dan o Janici Kostelić, npr... ona je žena koja je vrijedna pisanja...vjerojatno ih ima još... no ove vodteljičice,glumičice i ljepotičice su stvarno teško probavljive.

KR
kruti123
16:32 08.11.2016.

anoreksija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije