Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim drugi imidž

Prepoznajete li ovog glumca? Objavio je fotografiju za ZET-ovu iskaznicu iz srednje škole i sve nasmijao

Foto: instagram
1/7
29.01.2022.
u 11:00

Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama. Slušam komentare, napisao je na Instagramu glumac kojeg gledamo u seriji "Područje bez signala".

Glumac Rene Bitorajac voli na društvenim mrežama nasmijati svoje pratitelje fotografijama iz prošlosti i to pogotovo onima na kojima je imao dužu kosu i drugačiji imidž. Podijelio je novu fotografiju snimljenu kada je pohađao treći razred srednje, a fotografija je to sa iskaznice za ZET i uz sliku je napisao:

- Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama. Slušam komentare. 3. srednje, zetova godišnja iskaznica iz prošlog stoljeća. Mislim da sam se tu taman ošišao. Straaašno. Komentari su se samo redali jedan za drugim, a iskreno i duhovito su napisali što im je prvo palo na pamet kad su ugledali ovu fotografiju.

- Kao da te netko uhvatio ispred zgrade za izdavanje pokaza i nožem uredio frizuru....pa si sretan što si živ... otišao po pokaz. Dobro frizura je skoro ista, al kao novinar sa star tv-a i dalje ne možeš gledat direkt u kameru. Nadobudan pogled. Od frizure su ostale samo obrve. Care potpuno te razumijem zašto si se ošišao ( obrijao glavu). Šlager pjevač ali poslije nastupa. Pa Rene ti si imal kosu. Rekel bi Massimo: Iz jednog pogleda ja doznajem sve.. Iz tvog ne doznajemo nikaj  - pisali su mu pratitelji u komentarima.

Renea trenutno gledamo u programu HRT-a u seriji "Područje bez signala" redatelja Dalibora Matanića koja se temelji na istoimenom romanu pisca Roberta Perišića, a prati priču dva Zagrepčanina koji dolaze u zaboravljeni gradić s ciljem da ožive tvornicu koja je propala prije više od dva desetljeća. Rene glumi spretnog poslovnjaka Olega i sudeći po reakcijama gledatelja serija, ali i Reneova izvedba u ovoj seriji, su ih oduševili. 

VIDEO Hus je održao emotivan govor na komemoraciji za Akija

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kafran
08:51 30.01.2022.

Mladi danas nisu vise"mladi"od nekad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije