Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari prijatelji

Pogledajte kako su Bregović i Čolić izgledali u vojničkim danima

Foto: Youtube Screenshot
1/4
11.04.2019.
u 18:49

Goran Bregović i Zdravko Čolić čini se imaju puno više zajedničkog od glazbe, naime u arhivi starih Čolićevih slika pronađena i jedna iz doba kad su služili vojsku.

Sudeći po zajedničkoj fotografiji koju je prije pet godina objavio Zdravko Čolić, čini se da su on i osnivač Bijelog dugmeta Goran Bregović zajedno služili vojsku. 

O tome nikada nisu pričali, ali očito je da su u isto vrijeme nosili uniformu. Kao kraljevi jugoslavenske scene, žarili su i palili te punili najveće dvorane diljem bivše države.

Podsjetimo, 2010. godine Zdravko Čolić i Goran Bregović su u duetu otpjevali pjesmu 'Manijači', što je bio prvi singl Čolinog albuma 'Kad pogledaš me preko ramena'. Pjesma je nastala na Čolićevu inicijativu, koji je za nju napisao glazbu, a Bregović je bio zaslužan za tekst.

Pogledajte tko su najveći kradljivci u svijetu showbizza.

 

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crodux
19:52 11.04.2019.

goni to u pm..

Avatar anti_komunist
anti_komunist
20:41 11.04.2019.

necemo pogledati....

VA
Valer
19:52 11.04.2019.

Kako je Plenković izgledao u ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije