Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMEPLOV

Prepoznajete li ga? Zamišljeni mladić sa slike danas je omiljeni TV voditelj

Duško Ćurlić
Foto: Facebook
1/5
05.09.2019.
u 10:56

Prije 30 i neku godinu, kraj 80-tih... Odgovore niti danas ne znam - napisao je Duško pokraj dvije fotografije na kojima ima zamišljen izraz lica.

Duško Ćurlić, jedan od omiljenih HRT-ovih voditelja na Facebooku je objavio dvije fotografije sa samih početaka svoje televizijske karijere, stare 30 godina. 

Prije 30 i neku godinu, kraj 80-tih... Odgovore niti danas ne znam - napisao je Duško pokraj dvije fotografije na kojima ima zamišljen izraz lica. 

 

 Podsjetimo, Duško je počeo na Radiju 101, a krajem 80-ih prvi smo ga put mogli vidjeti na televiziji, u programu Z3. Kako nam je rekao u intervjuu, tada ga je uhvatila televizijska slava.

- Bio sam dugo godina radijski voditelj i odjednom se počeo pojavljivati na malim ekranima. To je valjda bio znak da počnem ljubiti sliku svoju i hodati pola metra iznad zemlje i gledati ljude svisoka. To ide dok ne padneš na “stražnji dio sebe”. Kad se prizemljiš, na tebi je da se ustaneš i kreneš normalnim korakom dalje. Neki to shvate, a neki ne. Ja sam imao sreću da sam to shvatio, ne samo zahvaljujući sebi. Ima nešto i u kućnom odgoju. Imao sam i odlične mentore.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
11:46 05.09.2019.

Isti mu tata Sprajc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije