Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Prepoznajete li djevojku s fotke? Vodila je Loto, a razboljela se od stresa kada je u javnost izašla njena snimka seksa

Foto: Instagram
1/9
09.09.2021.
u 19:00

To vrijeme, kazala je koristi kako bi objavljivala fotografije iz mladosti. Fotke su ubrzo skupile puno lajkova, a sudeći prema komentarima, mnogima se svidio ovaj Suzanin izlet u prošlost.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (64), otkrila je na društvenim mrežama da trenutačno liječi prehladu. To vrijeme, kazala je koristi kako bi objavljivala fotografije iz mladosti. Fotke su ubrzo skupile puno lajkova, a sudeći prema komentarima, mnogima se svidio ovaj Suzanin izlet u prošlost. 

 

- Zbog Vas sam gledala Loto - samo je jedan od komentara pratitelja. 

Suzana je opisala i događaje kada su fotke nastale, a otkrila je i da su neke nastradale u poplavi. 
Podsjetimo, nedavno se prisjetila se teške situacije u kojoj je bila nakon što je 2005. u javnost izašla snimka seksa. Naime, nikada se nije saznalo tko je u javnost pustio snimku na kojoj se vidi da Mančić vodi ljubav s bivšim suprugom. Voditeljica je sada priznala da se od stresa razboljela. - Niko mi nije pomagao, osim par prijatelja i djece. U jednom trenutku sam im rekla da nikom ne govore da sam ja njihova majka, a moja Natalija mi je rekla: 'Ja se ponosim što si ti moja mama'. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš što te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnog stresa sam imala povišen kolesterol, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - priznala je Suzana za srpske medije. 

 

Već je ranije kazala kako joj je to vrijeme bilo izrazito teško jer je zbog smrti majke bila emotivno poljuljana.  - Osjećala sam se kao da su me objesili golu nasred Terazija. Zbog smrti majke sam već bila emotivno poljuljana, a moje dvije djevojčice su bile u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osjećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost - kazala je voditeljica.

Mančić isto tako prije nekoliko mjeseci otkrila je kako je imala zdravstvenih problema i zbog preparata za mršavljenje koje je neko vrijeme uzimala. Nije ni slutila kako će zbog tog preparata završiti u bolnici, a cijela drama oko njezinog zdravstvenog stanja odvijala se dok je bila u Grčkoj. Gostujući u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom" ispričala je kako je riječ o preparatu koji je iz Brazila i koji na sebi nije imao nikakvu etiketu, ali znala je da u svom sastavu ima malu količinu amfetamina.

 

- Taj preparat je zbilja djelovao i brzo sam vidjela rezultate, a onda sam se jedne noći probudila i puls mi je počeo skakati i tlak mi je narastao. Za pet dana sam odlučila kako prestajem uzimati taj preparat - ispričala je Mančić. Nije ni slutila kako će joj se opet dogoditi slična situacija, ali  opet je imala problema s pulsom i tlakom.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DO
Doktoruma
09:51 10.09.2021.

Zašto se snimala ako neće da je se vidi

DU
Deleted user
22:33 09.09.2021.

Poslije .....a, nema kajanja.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:43 09.09.2021.

Bože pitate znamo ju ? Pa ne obvjavljuje se slika glave već nešto drugo ako želite znati da li ju prepoznajemo a onaj ulet u jutarnjoj emisiji kad uživo pita jedna gospođa Suzanu kad će nastavak - kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije