Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastala na ljetovanju

Prepoznajete li djevojčicu s fotke? Gledali smo je u brojnim hrvatskim serijama, a mnogi je smatraju jednom od najljepših glumica

Foto: Facebook
1/15
06.04.2022.
u 17:30

Vištica je otkrila kako je slika nastala u Hamburgu, a kada bi se nakon tog izleta vratila u Hercegovinu onda je navečer igrala Nijemicu. Napisala je kako je već tada sa samo četiri godine držala monologe za susjede i ukućane, te čak instalirala i zavjesu.

Glumica Ornela Vištica (32) na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva. Vištica je otkrila kako je slika nastala u Hamburgu, a kada bi se nakon tog izleta vratila u Hercegovinu onda je navečer igrala Njemicu. Napisala je kako je već tada sa samo četiri godine držala monologe za susjede i ukućane, te čak instalirala i zavjesu. 

''Često me nasmije ova fotografija, i obično se sjetim kad me ljudi pitaju kako se prebacujem iz uloge u ulogu, baš ove fotke. 
Bilo je ovo ljeto u Hamburgu - kod tete M, čekajući da moji veliki rođaci stignu iz dalekih internata, skakutala sam u svilenim volanima i bijelim lakiranim cipelicama velikim travnjacima…I dosađivajući se, počela sam promatrati ljude.
.
A nakon toga bih dane provodila kao potpuno druga djevojčica u Hercegovini, uvijek ranjenih koljena, neprestano u trku. Moja prilagodba na novi prostor je trajala deset minuta najviše.

Povratak iz Hamburga u Hercegovinu je bio u duhu njemačkog jezika, prepuna dojmova, obično bih navečer igrala Njemicu.
Okupili bi se susjedi, ukućani, instalirala bih zavjesu i složila kostim i onda bi krenuli moji monolozi.
To kreće negdje s 4 godine, a vrtić me spasio jer mi se publika povećala, tako su i krenuli nastupi…

Inspiraciju sam uvijek tražila u ljudima, toliko su me nasmijavali da sam ih poželjela ponovno…oživjeti.
Inače, ovako je sjedila teta M, pa sam zapravo tada poželjela igrati nju, makar za fotografiranje.
Eto tako,
Iz uloge u ulogu'' napisala je Ornela. 

 

Mostarska glumica, inače,  na društvenim mrežama ponekad dijeli savjete i detalje iz privatnog života. Vištica slovi za jednu od najljepših glumica u regiji, a mnogi se dive njenom besprijekornom tenu. Ornela je nedavno odlučila otkriti i kako njeguje svoje lice. Osim toga, otkrila je i da rijetko kad jede slatkiše.   

"Jedna gospođa me nedavno pitala koje preparate koristim za lice?  Nema tajne, osim što slijepo vjerujem u moć limuna. I da, rijetko kad jedem slatkiše! Kreme opet rijetko koristim, osim kao podlogu za make up, nakon predstava šminku skidam uglavnom bademovim uljem, a obožavam piling s malim vrućim ručnikom, prije spavanja. Vrlo jednostavno. Btw. Ovo su moji limuni, pa mi je posebno drago podijeliti fotografiju. Pola limuna, limunada i koža besprijekorna, naravno bez šećera! " napisala je glumica koja je mnoge oduševila ulogama u serijama kao što su 'Vatre ivanjske" i "Larin izbor".

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
14:49 08.04.2022.

Meni ova na slici izgleda kao mini kolinda

MA
mare0801
05:19 07.04.2022.

iz svega se nešto nauči. Iz ovoga sam doznala da se djeca gastarbajtera školuju u internatima, dalekim internatima čak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije