Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 83. GODINI ŽIVOTA

Preminuo popularni glumac Ryan O'Neal

Foto: Press Association/PIXSELL'
1/3
08.12.2023.
u 23:21

Zasad nije poznato koji je bio uzrok smrti O'Neala, ali TMZ piše kako je inače imao niz zdravstvenih problema, uključujući i rak prostate

Ryan O'Neal, popularni američki holivudski glumac preminuo je ovoga petka. Zvijezda 'Love Story' i 'Peyton Place' je preminula u 83. godini života, a vijest o smrti potvrdio je njegov sin Patrick.

- Dakle, ovo je najteža stvar koju sam ikad imao za reći, ali idemo. Moj tata je danas mirno preminuo, sa svojim timom punim ljubavi uz njega koji ga podržava i voli kao što bi on nas - objavio je. 

Zasad nije poznato koji je bio uzrok smrti O'Neala, ali TMZ piše kako je inače imao niz zdravstvenih problema, uključujući i rak prostate koji mu je dijagnosticiran 2021., kao i kronična leukemija.

O'Neal je 1970. bio i nominiran za Oscara za najboljeg glumca u ulozi Olivera Barretta IV. Inače, bio je i u vezi s Farrah Fawcett s kojom je bio do njene smrti.

POVEZANI ČLANCI:

- Ryan se nikada nije hvalio, ali sada ima pravo na hvalisanje na nebu. Pogotovo kada je u pitanju Farrah. Svi su imali poster, ali on je imao pravog McCoya. Sada su se ponovno susreli na nebu - poručio je njegov sin na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lola lola
lola lola
05:52 09.12.2023.

Rip legendo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije