Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 94. godini

Preminuo Abe Vigoda, legendarni glumac iz 'Kuma'

abe vigoda
Foto: Screenshot
1/2
26.01.2016.
u 21:16

Vigoda će ostati zapamćen po ulogama mafijaša Sala Tessioa u legendarnom 'Kumu' te ulozi detektiva Philla Fisha u TV sitcomu 'Barney Miller'

Glumac Abe Vigoda, koji je javnosti poznat po ulogama u 'Kumu' i TV seriji 'Barney Miller', preminuo je u 94. godini. Vijest o smrti potvrdila je njegova kćer Carol Vigoda Fuchs u čijem je domu glumac preminuo.

-Umro je od starosti. Ovaj čovjek nikada nije bio bolestan- kazala je Fuchs novinarima.

Vigoda će ponajviše ostati zapamćen po ulogama mafijaša Sala Tessioa u legendarnom 'Kumu' te ulozi detektiva Philla Fisha u TV sitcomu 'Barney Miller' u kojem je glumio od 1975-1977.

Uloge je ostvario i u filmovima Svjedok mafije, Krvna osveta, Podzemlje, Građanska dužnonst, Joe protiv vulkana, a zanimljivo je da je gostujuću ulogu odigrao i u planetarno popularnoj seriji 'Santa Barbara'.

>>Nakon teške bolesti preminula zvijezda 'Kuma'

Komentara 1

Avatar istrazitelj
istrazitelj
08:54 27.01.2016.

"Novinarko", molim te, barem pokušaj naučiti što znači rijeć - legenda. Ovakvi tekstovi su smiješni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije