Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirani glazbenik

Preminuo 25-godišnji sin legendarnog glumca, borio se s teškom dijagnozom. Shrvana obitelj: Tuga dolazi u valovima

Foto: profimedia
1/9
31.10.2022.
u 16:31

Cormac je otkrio da ima rak spolnih stanica još prošle godine na svom Instagramu, te da je u trećem stadiju. Vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj.

Sin legendarnog glumca Tima Rotha, glazbenik Cormac Roth preminuo je 16. listopada u 26. godini. 
Cormac je otkrio da ima rak spolnih stanica još prošle godine na svom Instagramu, te da je u trećem stadiju. Vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj. 

- Bio je luda, ekscentrična lopta energije. No, koliko je bio divlji, bio je i drag. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade svima oko sebe. Tuga dolazi u valovima, kao i suze i smijeh, kada mislimo o svom divnom dječaku kojeg smo poznavali ovih 25 godina i 10 mjeseci. Tek nedavno je postao muškarac. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god ćemo ići - stoji u izjavi obitelji. 

Roth je završio koledž Bennington, bio je talentirani gitarist, skladatelj i producent. 

O svojoj bolesti pisao je na društvenim mrežama

- Rak mi je oduzeo sluh, više od 17 kilograma i nastavit će svoju ubojitu putanju dok ga ne uspijem zaustaviti. Ali nije mi oduzeo želju za životom i stvaranjem glazbe. Još me nije slomio. Ako poznajete nekoga tko se bori s rakom, molim vas da se obratite toj osobi jer ovo je emocionalni vlak smrti. Život je kratak i kaotičan. Budite dobro i idite kod doktora. J*** rak - napisao je tada. 

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
17:39 31.10.2022.

Kako je život nepravedan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije