Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavali su je milijuni

Preminula 15-godišnja YouTuberica koja je postala simbol hrabrosti i borbe protiv opake bolesti

Foto: instagram
1/8
14.01.2022.
u 13:50

"Voljeli bismo da ovo nije istina, ali nažalost jest. Želimo zahvaliti svima koji su je voljeli i podržavali. Hvala svim njezinim liječnicima i medicinskim sestrama koji su je godinama liječili", poručili su shrvani roditelji Adalije Rose putem društvenih mreža.

Tužna vijest stigla je iz Teksasa. Nakon duge i teške bolesti preminula je Adalia Rose, 15-godišnja YouTuberica koja je stekla popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj otvorenoj borbi o rijetkoj bolesti koju je imala. Naime, Adalia je bolovala od progerije, sindroma ubrzanog starenja koji se očituje u ranom djetinjstvu, a dovodi do prijevremene smrti. 

Vijest su na društvenim mrežama objavili članovi njezine obitelji.  "U 19 sati, 12. siječnja 2022., Adalia Rose Williams je napustila ovaj svijet. Na svijet je došla u tišini i tako otišla, ali njezin je život bio puno više od tišine. Dotaknula je milijune ljudi i ostavila najveći trag kod svih koji su je poznavali. Bol je prestala i sada pleše na svu glazbu koju voli", napisali su na Facebooku.

"Voljeli bismo da ovo nije istina, ali nažalost jest. Želimo zahvaliti svima koji su je voljeli i podržavali. Hvala svim njezinim liječnicima i medicinskim sestrama koji su je godinama liječili", zaključili su shrvani roditelji. 

U komentarima ispod objave su se obitelji javili brojni pratitelji koje je vijest rastužila.  "Bila je inspiracija mnogima, jako mi je žao", "Počivala u miru, malena", "Ovo me tako rastužilo. Adalia Rose je donijela toliko sreće i radosti na ovaj svijet. Počivala u miru", "Jako sam je voljela. Bila je inspiracija mnogima. Neka sada zasluženo počiva u miru", "Odmaraj sada, mali anđele", neki su komentara.

Adalia je postala simbol hrabrosti i borbe protiv opake bolesti, a na društvenim mrežama često je objavljivala i zabavan sadržaj. S pratiteljima je tako dijelila savjete o šminkanju, radila plesne izazove i videozapise . Uz to, vodila je i stranicu The Rosebudd Shop, na kojoj je bodrila mnoge mlade djevojke koje boluju od slične dijagnoze. 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mamina maza
14:01 14.01.2022.

Mogli ste onda i malo više o samoj bolesti napisati, ali to zahtijeva malo čitanja i kontaktiranja stručnih osoba, te slaganje samog članka. Vama je lakše copy pastat komentare anonimaca sa društvenih mreža.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:38 15.01.2022.

Dakle napokon ste napisali clanak o pravoj "influencerici", osobi koja zaista utjece na druge i koja ima jasan cilj. No iz samo sebi znanih razloga niste je tako nazvali. Mozda i biste da je otisla u Dubai?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije