Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Premijera filma "Brzi i žestoki 10"

Premijera filma "Brzi i žestoki 10"
Foto: Promo
1/31
17.05.2023.
u 11:38

Miris benzina i spaljenih guma ispunio je sinoć kino dvoranu u Avenue mallu!

Samo gas!

Hrvatska premijera akcijskog spektakla „Brzi i žestoki 10“ održana je sinoć u Cinestaru - Avenue mall. Spektakularne jurilice, emotivna priča i sjajna glumačka postava, koju predvodi hollywoodska zvijezda Vin Diesel, privukli su brojne gledatelje. Među njima su bili i Goran Grgić, Sandi, Davor Bilman, Mia Begović, gradonačelnik Svete Nedelje - Davor Zurovec, Katarina Madirazza, Ronald Braus, Annamaria Serda, Barbara Vicković, Erna Rudnički, Maja Drobnjaković, Damir Horvatinčić i Mood Media kreatori Filip Miloš, Andrea Pacadi, Josip Bačić, Rafaela Seba, Vedran Kantar, Tibor Čubrilo, Nika Pavičić, Magdalena Folnožić, Mateo Elezi.

Foto: Promo

Puna dvorana

Tražilo se sjedalo više za sve one koji su htjeli prvi pogledati film. Brojne poznate osobe iz javnog života došle su na premijeru filma, a prije same projekcije uzvanici su se podružili uz piće dobrodošlice.

O filmu

Tako su „Brzi i žestoki 10“ ujedno i početak oproštaja od popularnog serijala. A oproštaj je – spektakularan. Uz većinu starih, u filmu se pojavljuju i novi likovi. Među njima je najupečatljiviji negativac Dante, kojeg tumači hollywoodska zvijezda Jason Momoa, ali svoje mjesto u glumačkoj ekipi pronašle su i oskarovke Brie Larson i Rita Moreno.

Za režiju prvog dijela posljednjeg poglavlja akcijske franšize pobrinuo će se francuski redatelj Louis Leterrier koji je zaslužan za filmske hitove poput „Nevjerojatni Hulk“, „Majstori iluzije“ i serijala „Transporter“.

„Brzi i žestoki 10“ nastao je u produkciji hollywoodskog studija Universal, a u Hrvatskoj ga distribuira tvrtka Editus. U svim hrvatskim kinima može se pogledati od danas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije