Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Prekinuli vezu nakon sedam godina! Danijela i Josip iz 'Superpara' krenuli svatko svojim putem

Foto: RTL/Screenshot
1/7
04.03.2024.
u 12:19

Danijela Dragović i Josip Ajduk domaćoj su javnosti poznati kao natjecatelji 'Superpara', a sada je Josip potvrdio kako su prekinuli dugogodišnju ljubavnu romansu.

Danijela Dragović i Josip Ajduk prekinuli su svoju romansu nakon sedam godina. Ako se prisjetimo, ovaj sad već bivši par sudjelovao je u showu 'Superpar' u kojem su zaradili titulu jednog od najsimpatičnijih parova. Od samog pojavljivanja na malim ekranima uveseljavali su javnost i postali miljenici gledatelja, a njihove su se izjave nerijetko i prepričavale. 

Josip Ajduk, inače Imoćanin na društvenoj mreži Instagram otkrio je da je njihovoj ljubavi došao kraj. Josip je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj se grle uz pjesmu Opće opastanosti 'Jednom kad noć'. Nakon toga je pokazao reakcije i poruke prijatelja na njegovu objavu. - A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se - napisala mu je tajanstvena pratiteljica, a on je odgovorio: - Tako je, sestro moja - odgovorio je Josip. Za razliku od njega, Danijela je s Instagrama izbrisala sve objave te se o prekidu nije oglašavala. 

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/4

 

Podsjetimo, Josip je nedavno za RTL.hr otkrio da su se Danijela i on vratili u Hrvatsku, kao i da razmišlja o ženidbi. - Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama - kazao je iskreno Josip, no ipak, neke stvari su se promijenile i njihovoj ljubavi došao je kraj. - Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim - dodao je Josip, no očito ništa od njegova plana. 

 

VIDEO: Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije