Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu joj htjeli reći

Predstavnica Srbije na Eurosongu nakon nastupa doznala je tužnu vijest

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.05.2021.
u 14:03

Ksenija Knežević tek nakon finalnog nastupa doznala je tužnu vijest o smrti članice njezine obitelji.

U finalu ovogodišnjeg Eurosonga nastupile su predstavnice Srbije, grupa "Hurricane". Djevojke su završile na 13. mjestu s pjesmom "Loco loco". Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić ovom brzom i plesnom pjesmom, ali i svojom energijom, osvojile su publiku jako brzo i od početka natjecanja su zauzimale dobro mjesto na kladionicama.

Dok su bile daleko od kuće i trudile se u što boljem svijetlu predstaviti svoju zemlju, obitelj jedne od članica benda prolazila je kroz teško razdoblje. Naime, kako piše Telegraf, prije izlaska Ksenije Knežević na pozornicu u Rotterdamu, njezinoj obitelji stigla je tužna vijest o smrti njezine bake. Obitelj Kseniji to nije htjela reći uoči nastupa u finalu, pričekali su da se natjecanje završi kako bi joj rekli da je baka preminula.

Njezina obitelj nije htjela ništa komentirati u medijima, a nije se oglasila ni Ksenija. Ona je svoju glazbenu karijeru počela kao djevojčica i nastupala je na raznim festivalima, a glazbeni talent naslijedila je od oca Nikole Kneževića Kneza, poznatog crnogorskog pjevača. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Eurosongu

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
14:09 24.05.2021.

Kako je djed? Može li jedan intervju s njim?

JU
Jugoslavenčina3
14:38 24.05.2021.

Izgledaju kao Romkinje

Avatar Čudomix
Čudomix
15:13 24.05.2021.

Ružne li su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije