Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantne dame

Predsjednica u haljini Snježane Mehun na susretu s Trumpom i Melanijom

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
27.09.2018.
u 10:15

Haljina koju je predsjednica Grabar-Kitarović odabrala za ovaj susret jest haljina brenda Duchess, iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun

Na svojem službenom profilu naTwitteru hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je fotografiju s američkim predjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Dvije dame za ovaj susret imale su sličan modni odabir i nosile su haljine na preklop, a korisnici društvenih mreža imali su samo riječi hvale za našu predsjednicu i prvu damu Amerike. Haljina koju je predsjednica Grabar-Kitarović odabrala za ovaj susret jest haljina brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun.

– Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela da predsjednica nosi haljinu mojeg brenda jer zbilja nisam bila upućena u to da je predsjednica odabrala moj brend Duchess za susret s predsjednikom Amerike i njegovom suprugom – uzbuđeno i ne skrivajući iznenađenje govori nam Snježana Mehun.

Brend postoji godinu dana i na pet prodajnih mjesta i u web-shopu mogu se kupiti kreacije iza kojih idejom i dizajnom stoji Mehun.
– Nekada davno u srednjoj školi bavila sam se modom i dizajnom, ali poslije sam to zanemarila. Brend sam pokrenula zajedno s Antunom Tinom  Brišarom s Tekstilno-tehnološkog fakulteta i on provodi moje ideje u djelo.

– Tin i ja kliknuli smo na prvu odmah i odlično surađujemo jer ja, kao žena, imam ideju i mogu prepoznati što je nosivo i elegantno – kaže poduzetnica.  Za haljinu koju je predsjednica nosila na susretu s američkim predsjedničkim parom zaslužna je upravo Snježana, a materijal od kojeg je haljina izrađena kombinacija je elastina, viskoze i pamuka.

– Ideja je bila da žena u ovoj haljini izgleda elegantno i moćno, ali da je haljina pri tom udobna jer smo mi, žene, zasićene haljina koje nas stežu i nisu udobne – objasnila je Snježana kojoj telefon ne prestaje zvoniti i čestitke joj stižu sa svih strana otkako je predsjedica na Twitteru objavila fotografiju u haljini njezina dizajna. 

 

 

 

"Aaaaaa Predsjednica @predsjednicarh u haljini mog branda @duchess.womenswear na najrelevantnijem mjestu uz najbolju odjevenu ženu Svijeta Prvu Damu @flotus i izgleda savršeno elegantno, profinjeno, mocno! Sto da Vam kažem, presretna sam! Nakon samo godinu dana što radim na ovom projektu sa @antuntinbrisar uz podršku poslovnih partnera i mojih prijatelja koji me podržavaju u svakom mom poslovnom pothvatu!  Hvala Vam volim Vas!" napisala je na Instagramu Snježana Mehun i podijelila fotografiju naše predsjednica s američkim predsjedničkim parom.  

 

Komentara 11

HR
Hrvatska
10:18 27.09.2018.

Najljepsa je!

SA
sargu123
10:51 27.09.2018.

Svi znamo tko je Mehunka i čime se bavi!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
11:26 27.09.2018.

Monty Python.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije