Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvali je zebra

Predivna djevojka boluje od vitiliga, no na putu je da postane top model!

chantelle
Foto: Instagram
1/6
08.05.2014.
u 16:25

Ova cura zaista je prava inspiracija. Chantelle je stigla u finale showa Tyre Banks – "America's Next Top Model", no ona definitivno nije obična 19-godišnja manekenka...

Ova cura je zaista prava inspiracija. Chantelle je stigla u finale showa Tyre Banks – "America's Next Top Model", no ona definitivno nije obična 19-godišnja manekenka. Naime, Chantelle Brown Young boluje od vitiliga, poremećaja u pigmentaciji kože, zbog čega su njezino tijelo i lice prekriveni svijetlim mrljama. Kao djevojčicu, u školi su je nazivali zebrom i kravom, no nju ništa nije pokolebalo u namjeri da postane model. Izjavila je kako želi dokazati da osoba može slijediti svoje snove unatoč manama i smetnjama.

– Volim sebe, zato su mi prilike počele padati u krilo. Zahvaljujem Bogu za svaku od njih. Pokušajte se voljeti, izjavila je Chantelle. Dodala je kako su se stvari okrenule u njezinu korist jer je prihvatila vlastitu originalnost i iskoristila ju kao prednost.

>>Nije Drake, a ni poduzetnik Shervin: Tyra Banks u vezi s fotografom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije