Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna odjeća

Pratitelju zasmetala fotografija Ide Prester na kojem joj se nazire bradavica, ona mu žestoko odbrusila

Zagreb: Infinum i Porsche predstavili su suradnju pod nazivom Porsche Digital
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
19.07.2021.
u 15:55

- Ipak treba pripaziti na odijevanje. Nepristojno je odijevati se da se naziru intimni dijelovi, poručio joj je jedan pratitelj, a pjevačica mu je odmah odgovorila.  - Možda u crkvi. Na mom koncertu - moja pravila, napisala je Ida

Pjevačica Ida Prester (42) na svom je Facebook profilu najavila sinoćnji koncert u Kragujevcu provokativnom fotografijom s nastupa na kojem je bila u haljini ispod koje su se nazirale gaćice, a nije ni nosila grudnjak. 

- Dođite mi kakvi god jeste: mladi, stari, našminkani, nenašminkani, u šljokicama, bez grudnjaka, s protezama, bosi, ćelavi, dlakavi, botoksirani, s gaćicama ili bez. Nikog se to ne tiče, niti ga se pita. Samo nam dođite, a ja ću se potruditi da se vratite kući punog srca i s osmijehom, napisala je Ida pokraj fotografije koja se izgleda nije svidjela svim njenim pratiteljima.

- Ipak treba pripaziti na odijevanje. Nepristojno je odijevati se da se naziru intimni dijelovi, poručio joj je jedan pratitelj, a pjevačica mu je odmah odgovorila. 

- Možda u crkvi. Na mom koncertu - moja pravila, napisala je Ida i dobila gotovo 1500 lajkova za taj komentar. 
U njenu obranu stali su i Idini prijatelji, koji su autoru komentara poručili kako je zaostao u Srednjem vijeku.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ako je tako kako vi kažete onda je došlo vrijeme da i muškarci nose grudnjak jer zašto bi muška bradavica bila društveno prihvatljiva i pristojna, a ženska bradavica čista provokacija i nepristojnost?!, napisala je jedna korisnica Facebooka. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:06 19.07.2021.

ida Prester? koncert? hahaha

PS
Petar.Stijena
18:46 19.07.2021.

Tko je ta??? ? Zasto je svako malo po portalima? Ocito je wannabe, ali cime se bavi?? Koncertima? Sta pjeva?

VI
vidum
20:01 19.07.2021.

Bilo bi nepristojno da je muška bradavica. Žene mogu i gole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije