Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Pratite li 'Večeru za 5'? U novim epizodama gledat ćemo nekoliko poznatih kandidata, evo tko su oni

Foto: RTL
1/38
18.02.2024.
u 13:20

U gradu svetog Krševana prvi će u ovotjednoj 'Večeri za 5' ekipu ugostiti student digitalnog marketinga Daniel. U goste mu stižu pomoćna kuharica Mirjana, prodavačica Irena, ugostitelj Nikola i pjevačica Tina

Kulinarski izazovi stižu kandidatima iz Zadra i okolice. U gradu svetog Krševana prvi će u ovotjednoj 'Večeri za 5' ekipu ugostiti student digitalnog marketinga Daniel. U goste mu stižu pomoćna kuharica Mirjana, prodavačica Irena, ugostitelj Nikola i pjevačica Tina.

Daniel Mijatović (26)

Student digitalnog marketinga protukandidate će ugostiti u svom domu u Zadru. Uz studij, bavi se sportom i glazbom, a obožava i kuhati. Upravo iz ljubavi prema dobroj hrani i kuhanju, prijavio se u 'Večeru za 5'. Za sebe će reći da je pozitivan, zabavan, društven i snalažljiv. Preferira mediteransku prehranu, a u kuhinji je pomalo nespretan. Uz glazbu, važan dio života mu je i vjera. 

Mirjana Marušić (58)

Pomoćna kuharica Mirjana ugostit će protukandidate u svom domu u Zadru. U 'Večeru za 5' prijavila se jer voli druženje te joj je to omiljena emisija. Za sebe će reći da je vedra, komunikativna i društvena. U slobodno vrijeme gleda serije i odmara, a kada kuha - najčešće sprema mediteransku hranu. Svojedobno je njezin sin Marino sudjelovao u showu 'Život na vagi' te stoga Mirjana već ima iskustvo pred kamerama.

VEZANI ČLANCI: 

Irena Lalin (50)

Prodavačica Irena dolazi iz Biograda na Moru. Po zanimanju je fitofarmaceutska tehničarka koja obožava kuhanje. Želi pokazati u showu dalmatinske specijalitete, a usto vrijeme provodi u masliniku, sunča se na plaži te uživa i opušta se uz more. Gledatelji će je prepoznati iz showa 'Ljubav je na selu', gdje je tražila ljubav. 

GALERIJA Josipa Lisac održala koncert u Zagrebu, pogledajte koliko je ljudi došlo

1/20

 

Nikola Rašin (53)

Ugostitelje Nikola dolazi iz mjesta Drage, a bavi se turizmom i apartmanima. U 'Večeru za 5' prijavio se zbog novog iskustva, no kada je u pitanju hrana - preferira dalmatinske klasike. Slobodno vrijeme provodi u ribolovu te u društvu obitelji. 

Tina Fain (34)

Pjevačica iz Zadra gledateljima je već poznata i iz showa 'Superpar'. Komunikativna je i vesela, a uz glazbu, bavi se i ugradnjom trepavica. U slobodno vrijeme voli se šetati i boraviti u prirodi. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 1

VE
Verwoerd
14:59 18.02.2024.

Ne pratim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije