Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veoma čudan susret

Poznatom glumcu obožavatelj slučajno dijagnosticirao Parkinsonovu bolest

Billy Connolly
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/3
25.02.2014.
u 10:45

Škotski glumac Billy Connolly boluje od Parkinsonove bolesti, a prvu dijagnozu postavio mu je obožavatelj koji je primijetio da je glumčev hod karakterističan za oboljele od te bolesti

Škotski glumac Billy Connolly ima zaista brižne obožavatelje. Poznati glumac otkrio je da boluje od Parkinsonove bolesti nakon što je jedan od fanova primijetio kako glumac čudno hoda.

Dok je hodao kroz predvorje hotela u SAD-u, 71-godišnjem glumcu pristupio je liječnik iz Tasmanije te mu preporučio da odmah ode na liječnički pregled.

Prošlog rujna Connolly je objavio da se podvrgnuo operaciji zbog raka prostate te da se liječi od Parkinsonove bolesti, degenerativne bolesti mozga.

Govoreći o detaljima bolesti, rekao je da nikad nije pomišljao na smrt.

– Bila je to najčudnija stvar. Bio sam u predvorju hotela u Los Angelesu i tamo je bila dječja plesna grupa iz Australije. Čovjek koji ih je vodio pristupio mi je i rekao: "Billy, vaš sam veliki obožavatelj, dolazim iz Tasmanije. Kirurg sam i gledao sam vas dok ste hodali i imate čudan hod. Pokazujete znakove rane Parkinsonove bolesti, posjetite liječnika". Za svoj sam hod okrivljavao način na koji se držim, ali napravili su mi testove krvi i ostale pretrage i rekli mi da bolujem od Parkinsona – ispričao je Connelly.

>>Glumačka legenda otkrila da boluje od Parkinsonove bolesti

Foto: Luke MacGregor/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije