Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarno

Poznatim mamama 
i djeci Jole dijelio tortu

'28.09.2013., Zagreb - Poznati roditelji s djecom u akciji \'\'Moja obitelj-sretna obitelj\'\' u Areni Zagreb. Josko Cagalj Jole, Neda Parmac, Ivana Delac Djolo.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/4
29.09.2013.
u 17:30

Pjevač je ambasador Dječjeg sajma koji su s djecom došli posjetiti Nives Drpić, Neda Parmać, Iva Šarić Leko, Dario Šimić...

Akciji \"Moja obitelj - sretna obitelj\" odazvali su se poznati roditelji sa svojom djecom: Joško Čagalj Jole, koji je ujedno ovogodišnji ambasador Dječjeg sajma, Dario Šimić, Nives Celzijus Drpić, Neda Parmać i Iva Šarić Leko. Supruga nogometaša Jerka Leke iz naručja nije ispuštala sina Carlosa, a oduševila je svojom ležernom odjevnom kombinacijom. Djeca su dobila zadatak nacrtati svoju sretnu obitelj, no draža od crteža mališanima je ipak bila torta \"Slatka tajna\" koju je dijelio ambasador Jole, i sam otac triju kćeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije