Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BABY BOOM

Poznati reper i komičar očekuje svoje deveto dijete s petom ženom

Foto: Instagram
1/6
25.08.2022.
u 12:05

Nick Cannon podijelio je vijest uz video montažu njega i Bell na porodiljnom fotografiranju, na kojem Bell pokazuje trudnički trbuh. Isječak također prikazuje njega i Bell kako se fotografiraju sa svoje dvoje djece, sinom Golden Sagonom, 5, i kćeri Powerful Queen koja ima 19 mjeseci.

Poznati američki reper, voditelj i komičar Nick Cannon (41) na Instagramu je objavio da očekuje svoje deveto dijete, treće s modelom Brittany Bell. Ono što je najzanimljivije je kako je Cannon djecu dobio s pet žena. 

Komičar je podijelio vijest uz video montažu njega i Bell na porodiljnom fotografiranju, na kojem Bell pokazuje trudnički trbuh. Isječak također prikazuje njega i Bell kako se fotografiraju sa svoje dvoje djece, sinom Golden Sagonom, 5, i kćeri Powerful Queen koja ima 19 mjeseci.

- Vrijeme je stalo, i ovo se dogodilo, napisao je Cannon pokraj videa. 

Cannon s bivšom partnericom, pop zvijezdom Mariah Carey dijeli 11-godišnje blizanke Monroe i Moroccan, kao i novorođenog sina Legendary Love s manekenkom Bre Tiesi. On je s Abby De La Rosa otac blizanaca Ziona i Zilliona koji imaju 13 mjeseci, a s Alyssom Scott dobio je sina Zena, koji je umro u dobi od pet mjeseci u prosincu 2021. nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga. Komičar je ranije potvrdio da ove godine očekuje još beba.

Kad su ga u podcastu Lip Service upitali jesu li izvješća da ima bebe "na putu" točna, rekao je: "Kada kažete 'na putu...' Na kojem ste broju? "Recimo to ovako . .. roda je na putu.", odgovorio je Cannon. 

Cannon je u svibnju za magazin People  govorio o radosti koju osjeća jer je otac.

- Svaki dan se probudim uzbuđen jer sam otac. Tako sam uzbuđen zbog sve svoje djece. Konstantno, sa svakog aspekta. Od toga što su dobili nagrade za učenika mjeseca u prvom razredu, do rođenja novih, ponosno je kazao Cannon. 

VIDEO: Alen Vitasović javio se nakon pada s bine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije