Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Poznati hollywoodski redatelj optužen za seksualno zlostavljanje mladića!

bryan singer
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
17.04.2014.
u 09:05

Bryan Singer, poznati redatelj, optužen je za seksualno zlostavljanje na jednom od perverznih hollywoodskih partyja...

Bryan Singer, poznati redatelj, optužen je za seksualno zlostavljanje na jednom od perverznih hollywoodskih partyja, piše TMZ. Singer se proslavio režiranjem nekoliko nastavaka 'X-Mena' te filmom ''Privedite osumnjičene''. Redatelja tuži 30-godišnji muškarac koji tvrdi da je bio namamljen u vilu u Encinu kad je imao svega 14 ili 15 godina kako bi nazočio zabavi koja je imala lošu reputaciju jer je bilo riječi o tome da uključuje seksualni odnos između odraslih muškaraca i mnogih tinejdžera koji su bili prisutni.

Muškarac navodi i da mu je Singer dao alkohol te ponudio ulogu u jednom od filmova, nadodavši kako je to skupina koja kontrolira Hollywood. Tridesetgodišnjak navodi i kako mu je zatim Singer pružio oralni seks, a potom ga prisilio da i on to njemu napravi. Nadodao je i da su mu ponuđene brojne droge. Optužbe je komentirao odvjetnik poznatog redatelja, tvrdeći da je tužba apsurdna te kako je uvjeren da će njegov klijent biti oslobođen krivnje. – Očito je da se ovim želi privući pažnja u trenutku kada Brianov novi film treba izići na tržište – zaključio je odvjetnik.

Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL

>>Zahvaljujući novom filmu, Superman je ponovno zanimljiv

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bubidubi
14:00 17.04.2014.

Hollywood je izvor opačina,bluda i nemorala kojim vlada gay lobi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije