Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simptomi

Poznati glumac o iskustvu s koronavirusom: Pred kraj se samo pogoršalo

Foto: Profimedia
1/3
04.04.2020.
u 19:30

Ova bolest je nešto sasvim drugačije od svega što sam dosad iskusio, rekao je Daniel Dae Kim u videu u kojem je opisao s kakvim se simptomima suočio i objasnio je zašto mu se pred kraj liječenja stanje pogoršalo.

Prije deset dana glumac Daniel Dae Kim, gledateljima najpoznatiji po ulozi u seriji "Hawaii Five O", otkrio je da je zaražen koronavirusom. Jučer je objavio video u kojem kaže da je izliječen i opisao je kakve je simptome imao te je ispričao kako mu se pred samo ozdravljenje stanje naglo pogoršalo. 

- Ova bolest je nešto sasvim drugačije od svega što sam dosad iskusio. Pred kraj liječenja osjećao sam se bolje i mislio sam da je najbolje pustiti moj imunitet da se brani i bio sam poprilično samouvjeren po tom pitanju, a dan kasnije osjetio sam umor i slabost i izgubio sam osjećaj za miris i okus. Čuo sam da se to događalo i drugima, ali dobra vijest je da više nisam imao temperaturu - ispričao je glumac u videu koji je objavio na svom Instagramu. Objasnio je i kako mu je njegov liječnik rekao da je gubitak mirisa i okusa te slabost koju je osjećao normalan dio oporavka i da su ti simptomi uzrokovani onim što se zove protuvirusna upala. 

 

 

- Sada sam izliječen i moja samoizolacija je gotova pa mogu izaći prošetati svog psa i ne morate se bojati kad me sretnete na ulici.
Ovo je moj zadnji video o koronavirusu, hvala svima koji ste mi slali poruke potpore. Želim razjasniti neke stvari i objasniti kako lijekovi koje sam ja uzimao ne moraju biti dobri i za nekog drugog koji je zaražen koronavirusom, slušajte svoje liječnike i nemojte uzimati lijekove bez njihova odobrenja - poručio je na kraju Daniel.

Komentara 1

DU
Deleted user
00:04 05.04.2020.

Što je "glumac" proživio to je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije