Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Vrban

Poznati arhitekt u jednom danu osvojio dvije nagrade

26.10.2018.
u 17:04

Jednu večer sam u smokingu, drugo jutro provedem na gradilištu, to sam zapravo ja, smije se nagrađeni skromni arhitekt Ante Vrban

Šibenski arhitekt svjetskog glasa Ante Vrban na International Property Awards London osvojio je dvije prestižne nagrade struke za svoj veličanstveni stan u Zagrebu.

-To je nagrada struke u kojoj su suci jedni od najboljih arhitekata na svijetu. Nagrada je specifična jer suci rade u najboljim agencijama za istraživanje nekretnina te vrednuju i realnu vrijednost prostora. Prva dodjela je bila u 11 sati ujutro za regionalne pobjednike. Na tom sam dobio „Aword winner“ za najbolji resident interijer. Navečer je održana Five Star Gala Dinner u kojoj sam opet dobio nagradu za najljepši resident interijer i time ušao u „Europe's best“. Nakon tog su me obavijestili da idemo i na svjetsku razinu., objašnjava Vrban.

-Velika čast mi je jer sam četvrti put lauerat., kaže cijenjeni arhitekt.

Podsjetimo, Vrban je na IPA nagrađen i za svoju kuću u Šibeniku i za unutrašnjost Kninske Crkve u koju stane čak 1100 ljudi.

-Trudim se uvijek dati svoj maksimum, jednostavno želim raditi. Obožavam svoj posao i građenje. Jednu večer sam u smokingu, drugo jutro provedem na gradilištu, to sam zapravo ja, smije se skromni arhitekt koji je do sad osvojio šest internacionalnih nagrada i dodaje da je suština svakog čovjeka „da bude ono što je“.

International Property Awards dodjeljuju se od 2005. godine u četiri glavne kategorije, i to za razvoj, unutarnji dizajn, arhitekturu te nagrada za zaposlene u prodaji nekretnina.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sani1
18:27 26.10.2018.

Pazi sad: Ante Vrban, arhitekt svjetskog glasa! Izrigat ću se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije