Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STO STRANICA NAJBOLJEG SADRŽAJA

Poznate Hrvatice lijepim druženjem proslavile izlazak novog Ekrana

Foto: Emica Elvedij/PIXELL
1/60
08.02.2022.
u 22:58

Novi Ekran tako je postao najopsežniji magazin za kulturu življenja s puno više sadržaja, a uspjeh smo proslavili lijepim druženjem u caffe baru Velvet

Večernji list je već godinama među najstabilnijim i najutjecajnijim medijskim kućama u Hrvatskoj te se uvijek trudi biti u korak s medijskim trendovima. Upravo zbog toga svojim smo čitateljima ponudili novi, još veći i još bolji magazin Ekran. Od 4. veljače, pa potom svaki petak, uz Večernji list čitatelji tako mogu uživati u još raskošnijem, sadržajno i tematski bogatijem Ekranu koji sad izlazi na 100 stranica i u većem formatu. 

Novi Ekran tako je postao najopsežniji magazin za kulturu življenja s puno više sadržaja, a uspjeh smo proslavili lijepim druženjem u utorak u 18 sati u caffe baru Velvet. Druženju i predstavljanju Ekrana prisustvovale su poznate Hrvatice poput kvizašice Morane Zibar, pjevačice Indire Levak, dizajnerice Matije Vuice, voditeljice Romine Knežić, Marije Miholjek i Uršule Tolj, glumice Kristine Krepela i Judite Franković Brdar, voditeljice Ane Radišić, pjevačice Nere Stipičević i Bernarde Bronović, voditeljice Ide Prester, itd. 

08.02.2022., Zagreb, Promocija novog Ekrana. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U ime Styrije bile su direktorica digitalnog poslovanja u Večernjem listu Anamaria Todorić, pomoćnica glavnog urednika Mirjana Žižić, zamjenica direktora prodaje medijskih rješenja Mirjana Tomičić te urednica Ekrana Anamarija Kronast.

Na stotinu raskošnih stranica novog Ekrana najbolji domaći autori donose nam priče koje ćete pročitati u dahu, a prepričavati danima. Svaki petak donosimo vam odgovore na pitanja kako kvalitetno provesti vrijeme, kamo otići, što gledati i čitati. Otkrivamo najzanimljivije o ljudima koji su obilježili domaću scenu, onima koji stvaraju digitalne hitove, znamo što 'binđati' za idealan vikend kod kuće i koja je druga strana televizijskih lica. Uz sve to donosimo najtočniji pregled  TV programa i sadržaj najgledanijih sapunica!

Novi Ekran je razigran, prati trendove, a u isto vrijeme relevantan, raspravlja o svemu u visokom tonu. Naši sjajni autori su najveća hrvatska imena u glazbenoj kritici, dizajnu, filmu i knjigama. Donose novi pogled na povijest mode, priče iz svijeta slavnih, ali i priče iz centra Zagreba. 

Na stotinu stranica donosimo sve o televiziji, kazalištu, glazbi, dizajnu, modi, arhitekturi, filmu. Kroz prizmu Miljenka Jergovića, Bojane Radović, Davora Brukete, Martine Strukić, Nade Mirković, Tamare Janušić, Ane Abrahamsberg,  Hrvoja Horvata,  Mire Para, Ane Bogišić, Zorana Vitas, Tonija Volarića i Mie Mitrović.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije