Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upečatljive kombinacije

Poznate dame zablistale su na zagrebačkoj premijeri filma 'Južni vetar 2: Ubrzanje'

Zagreb:  Premijera filma Južni vjetar Ubrzanje
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
09.11.2021.
u 22:00

Zagrebačku premijeru nastavka velikog hita od prije tri godine, "Južni vetar 2: Ubrzanje" nisu propustile ni brojne poznate dame koje su crvenim tepihom prošetale u upečatljivim modnim kombinacijama.

Zagrebačku premijeru nastavka velikog hita od prije tri godine, "Južni vetar 2: Ubrzanje" nisu propustile ni brojne poznate dame koje su crvenim tepihom prošetale u upečatljivim modnim kombinacijama.

Pjevačica Nina Badrić za ovu je prigodu odabrala jednostavnu kombinaciju hlača s printom i pulovera, dok su Borna Kotromanić i dizajnerica Matija Vuica odabrale klasične crne kombinacije koje su upotpunile upečatljivim modnim detaljima. Među uzvanicima se svakako isticala bivša modna dizajnerica i bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar koja je odabrala haljinu i čizmice leopard uzorka te kombinaciju je upotpunila crvenim detaljima, a dame su zajedno spremno pozirale okupljenim fotografima.

09.11.2021., Zagreb - Premijera filma Juzni vjetar: Ubrzanje u Branimir centru. Nina Badric, Anastasija Several, Borna Kotromanic, Leonarda Boban, Matija Vuica.
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Uvijek elegantna voditeljica Tončica Čeljuska odabrala je midi crnu haljinu s printom koju je kombinirala s crnim salonkama i upečatljivim remom, a kombinaciju je zaokružila crvenim ružem.

Glumac Amar Bukvić na premijeru je stigao u društvu supruge Alme Vukičević Bukvić. Amar je odabrao jesenske boje dok je njegova supruga kombinaciju podignula šljokičastom bluzom.

Na premijeru je također stigla i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je monokromatsku kombinaciju 'razbila' zelenim salonkama dok je Branka Krstulović odabrala odijelo koje je popularan odabir mnogobrojnih ljubiteljica. 

U prvom planu naravno su bili glumci iz filma, naročito Miloš Biković kojeg je dočekala vojska obožavateljica, a dobro raspoloženi glumac spremno je pozirao s okupljenima.

09.11.2021., Zagreb - Premijera filma Juzni vjetar: Ubrzanje u Branimir centru. Milos Bikovic.
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Miloš je jedan od najboljih srpskih  glumaca mlađe generacije, a u regiji glumac uživa zvijezdini status. Mnogi mu tepaju da je najzgodniji srpski. Njegov veliki obožavatelj je i ruski predsjednik Vladimir Putin koji ga je 2018. godine odlikovao ruskim državnim odlikovanjem – Medaljom Puškina za postignuća u umjetnosti i kulturi, obrazovanju, humanistici i književnosti, a nedavno je dobio i rusko državljanstvo.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije