Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neravno tlo

Poznate dame se spotakule pred fotografima, izraz lica jedne TV zvijezde posebno je privukao pažnju

Foto: profimedia
1/6
18.02.2022.
u 23:00

Tlo pred dvoranom je bilo popločano manjim kamenim pločicama koje zbog čega je bilo poprilično neravno i gotovo nemoguće za hodanje u visokim potpeticama po njemu.

Protekli vikend New York je bio pravo središte zbivanja. U tom su se gradu održavala jedna od brojnih modnih revija koje su pohodile slavne dame. Jedna od njih je i glumica Katie Holmes koja je paparazzijima zapela za oko zbog malene nezgode koja joj se dogodila pred dvoranom.

Naime, tlo pred dvoranom je bilo popločano manjim kamenim pločicama koje zbog čega je bilo poprilično neravno i gotovo nemoguće za hodanje u visokim potpeticama po njemu. Zbog svega, Holmes se spotaknula dok je šetala, no brzo se snašla i odmah je ustala i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: profimedia

43-godišnja glumica pala je na jedno koljeno, no čini se da se nije ozlijedila. Te večeri zablistala je bijeloj kombinaciji pred fotografima.

Slično se dogodilo i američkoj TV zvijezdi Tayshii Adams koja je ipak malo drugačije reagirala od Katie, a njezin izraz lica obišao je sve američke medije.

Foto: profimedia

Po izlasku iz automobila, Taysha se skliznula na kamen i gotovo pala. Na sebi je imala visoke čizme sa svjetlucavim uzorkom, no i ona je odmah poslije "pada" spremno pozirala fotografima. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije