Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna godina

Poznata pjevačica postala je najmlađa američka milijarderka: 'Nikad nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca'

Foto: Instagram
1/15
07.07.2022.
u 22:30

Osim bavljenja glazbom, pjevačica Rihanna je i poduzetnica čije bogatsvo iznosi 1,7 milijardi dolara, a do njega je došla svojom make up linijom i linijom donjeg rublja.

Pjevačica Rihanna službeno je prestigla reality zvijezdu Kim Kardashian u zaradi i time postala najmlađa američka milijarderka u dobi od samo 34 godine, prema Forbesovoj listi. Naime, bogatstvo glazbenice iznosi 1,7 milijardi dolara, a to je ostvarila radeći u nekoliko industrija. Osim bavljenja glazbom, pjevačica je i poduzetnica. Rihanna je suvlasnica tvrtke s francuskim luksuznim trgovcem, a pokrenula je i svoju make up liniju. Fenty Beauty, koji je zaludio žene diljem svijeta make-upom, ostvario je više od 550 milijuna dolara prihoda u 2020. godini.

Također, ima i 30 posto udjela u Savage x Fenty, liniji donjeg rublja koja je u veljači 2021. prikupila novac procijenjen na milijardu dolara.

Dodajmo da je glazbenica s Barbadosa već nekoliko puta naglašavala da joj novac nije glavni cilj i da je bogatstvo neće spriječiti da radi.

- Nikad nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, koliko god da novaca zaradim to me neće spriječiti da prestanem raditi - kazala je 2019. za The New York Times. Uspješna glazbenica koja je primila nekoliko nagrada, uključujući World Music Awards za najprodavaniju pop žensku izvođačicu i najbolju žensku soul R&B izvođačicu, kao i American Music Award za najbolju pop žensku izvođačicu, ove se godine ostvarila i u ulozi majke. Naime, od milja zvana RiRi u svibnju je rodila dječaka čiji je otac reper ASAP Rocky. 

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
23:06 07.07.2022.

Nije moj glazbeni odabir ali sviđa mi se što je svoja. Ne gleda ona puno oko sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije