Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katy perry

Poznata pjevačica imala nezgodu s topom tijekom emisije: 'Ako se ne popravi'

Foto: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL
1/16
17.04.2024.
u 23:00

Katy je pukao metalni top koji je nosila. - Top mora ostati na meni. Ako se ne popravi, gledatelji će dobiti više nego što su očekivali - prokomentirala je u tom trenutku, a to se može čuti i na snimci koju je podijelila u utorak na Instagramu.

Pjevačica Katy Perry (39) imala je problema s modnom kombinacijom tijekom snimanja showa "American Idol". Naime, Katy je pukao metalni top koji je nosila. - Top mora ostati na meni. Ako se ne popravi, gledatelji će dobiti više nego što su očekivali - prokomentirala je u tom trenutku, a to se može čuti i na snimci koju je podijelila u utorak na Instagramu, a koja prikazuje kako joj ekipa pokušava popraviti top. Jedan od članova žirija, Luke Bryan, također joj je pokušao pomoći, ali je ubrzo odustao. Potom se našalio s Lionelom Richiejem kako će im sada biti veća gledanost.  Na kraju snimke vidi se kako se pjevačica sakrila ispod stola, a zatim je prekrila grudi jastukom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Podsjetimo, u ovoj emisiji Katy je već imala problem s garderobom. Naime, u 2022. godini Perry je zapjevala svoju pjesmu 'Teenage Dream', a usred nastupa puknule su joj kožne hlače - točno na stražnjici. Rukom je prekrila sporni dio, a asistente na snimanju pitala je može li dobiti traku. Kolege iz žirija, Lionel Richie i Luke Bryan sve su pratili budnim okom, no nisu joj uskočili u pomoć već su se samo smijali. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije