Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđena na dva mjeseca

Poznata glumica u zatvoru je u 'potpunom kaosu', dani u ćeliji su je slomili

Foto: REUTERS
1/4
07.11.2020.
u 21:00

"Zaista je ušla hrabro, imala je vjeru i podršku svoje obitelji, a nakon nekoliko dana shvatila je da neće biti tako lako", dodaje izvor i kaže da je glumica u 'potpunom kaosu'.

Lora Loughlin, zvijezda poznate serije 'Puna kuća' osuđena je na dva mjeseca zatvora nakon što je otkriveno da je platila kako bi njezine kćeri upisale prestižni fakultet, iako nisu imale ni ocjene ni dovoljno dobar životopis. Trenutno se nalazi u zatvoru Dublin gdje je 11 dana boravila i glumica Felicity Huffman i to zbog istog zločina. 

"U zatvor je ušla hrabra lica, no već su je prvi dani u ćeliji slomili", kazali su izvori za američki medij Us Weekly. 

"Zaista je ušla hrabro, imala je vjeru i podršku svoje obitelji, a nakon nekoliko dana shvatila je da neće biti tako lako", dodaje izvor i kaže da je glumica u 'potpunom kaosu'.

Foto: REUTERS

"Osuđena je na samo dva mjeseca no užasava se nadolazećih dana. Najviše se boji da će se u zatvoru dogoditi nešto zbog čega bi joj se kazna mogla produljiti", kaže.

Lori je sa suprugom Mossimom Giannullijem uhićena na proljeće 2019. godine, u sklopu velike istrage koja se provodila na fakultetima diljem Amerike. Tri mjeseca nakon, osuđena je na 2 mjeseca zatvora, 150.000 dolara kazne, 100 sati društvenog rada i dvije godine uvjetne.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
07:42 08.11.2020.

Naš narod ovo ne želi ni čitati ali kritizirari da . Onda vele kako je i drugdje tako oa zašto bi kod nas moglo bolje. Dosta velik broj izjavi kako bi sve trebalo pobiti ko pse i ne misleći kako su sami prešutno pristali na takvo ponašanje. No mnogi nemaju neku korist id korupcije već kažnu satisfakciju kojom neuspjeh i krizu duštva skrivaju svoju lijenost i nesposobnost.

SV
Svedo
04:48 08.11.2020.

ništa neobicno, U hrvatskoj je to škola kako se napreduje od carine do fakulteta pa do Miketic d.o.o

KO
Kokoiduhovi
08:46 08.11.2020.

Tko joj je kriv pa ne živi u Hrvatskoj; ovdje bi bila saborska zastupnica uz bok raznim culejima, đakićima i inima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije