Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla sakriti sreću

Poznata glumica pohvalila se uspjehom svog sina: 'Neopisivo sam ponosna'

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas sa sinom Dylanom
Foto: Facebook
1/8
05.06.2022.
u 23:30

Catherine Zeta-Jones na društvenim mrežama je otkrila da je njezin sin Dylan diplomirao te objavila fotografiju s promocije.

Glumica Catherine Zeta-Jones (52) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa sinom Dylanom Douglasom (21). Catherine je otkrila da je njezin sin diplomirao te pokazala fotografije s promocije gdje su pozirali zagrljeni i nasmijani.

- Čestitke na diplomi mom dječaku, mom ponosu, mojoj sreći, Dylanu - napisala je u emotivnoj objavi. Dodala je da je neopisivo ponosna na njega. - Volim te više nego što se riječima može opisati - napisala je. 

Dylan je diplomirao političke znanosti na prestižnom Sveučilištu Brown u saveznoj državi Rhode Island, a čestitke su mu uputili i mamini pratitelji. "Ponosni smo na tebe“,“Ne sumnjamo da ga čeka sjajna budućnosti“, "Prekrasni ste“,  "Predivna fotografija“, neki su od komentara.

Podsjetimo, osim Dylana, Catherine i Michael Douglas (77) imaju i kćer Carys (20). Holivudska glumica rijetko objavljuje obiteljske fotografije, a kada to učini sve oduševi. Posebno se ističe ljepota njezine kćeri koja je prošle godine maturirala. Tada je fotografije s obitelji objavio njezin tata Michael te se prisjetio neugodnog trenutka koji se dogodio na proslavi mature. Glumac je rekao da su roditelji drugih maturanata mislili da je on Carysin djed, a ne otac.

- Bilo mi je malo neugodno i zvučalo je grubo kada su mi ostali roditelji rekli: 'Čestitam, sigurno si ponosan na svoju unuku'. U redu je. Nisam to shvatio ozbiljno, samo su pokušali biti ljubazni - ispričao je te istaknuo da se nije uvrijedio, nego da se samo nasmijao. Dodao je i kako je jako ponosan na svoju kćer te da je promocija bila lijepo osmišljena. Kćeri je tada poručio da su on i njezin mama jako ponosni na nju i da su uzbuđeni zbog njene budućnosti.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije