Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Poznata glumica objavila fotografiju iz muškog WC-a, pratitelji joj pišu: 'Što ovo znači?'

Blake Lively
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
20.11.2021.
u 22:00

- Trenutačno se ne događa puno toga - napisala je glumica Blake Lively u opisu fotografije na kojoj stoji iznad pisoara.

Glumica Blake Lively (34) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u muškom WC-u. "Trenutačno se ne događa puno toga", napisala je u opisu fotografije na kojoj stoji iznad pisoara. Glumica nosi sive hlače i smeđi top te tenisice. Kosu je svezala u punđu, a na fotografiji se vidi da nosi i šminku.

Ova objava iznenadila je njezine pratitelje. "Blake, što se dovraga događa?", upitali su je. "Što ovo znači?", zanimalo je njezine obožavatelje. "Blake, otkrij nam o čemu se radi", zamolili su je pratitelji u komentarima.

Neki pretpostavljaju da se radi o novoj suradnji Lively i pjevačice Taylor Swift. "Što ste vas dvije sada pripremile?",  pokušali su pratitelji saznati. "Ne mogu više podnijeti iščekivanje", dodali su, a primijetili su da je takav opis imala i pjevačica. „Nešto spremate“, zaključili su pratitelji.

Inače, glumica i pjevačica dugogodišnje su prijateljice, a Taylor je i svoju pjesmi 'Betty' posvetila najmlađoj kćeri svoje prijateljica i glumca Ryana Reynoldsa. Dodajmo da su Blake i Ryan u braku od 2012. godine, a par ima troje djece. Blake je nedavno uhvaćena u opuštenoj šetnji, a neki su počeli pretpostavljati i da je glumica četvrti put trudna. Nakon toga se glumica pojavila u uskoj haljini te tako demantirala ta nagađanja.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije