Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica romantičnih komedija

Poznata glumica nakon dugo izbivanja pojavila se u javnosti u društvu kćeri

Foto: Profimedia
1/7
13.06.2019.
u 21:22

Meg Ryan rijetko se zadnjih godina pojavljuje u javnosti, a i svoju kći Daisy Sue dugo je skrivala od bliceva fotoaparata.

Kraljica romantičnih komedija, glumica Meg Ryan zadnjih par godina smanjila je tempo snimanja i u javnosti se više ne pojavljuje često kao prije.

Mnogi tvrde kako su joj pretjerane estetske operacije uništile karijeru, a ona se o tome ne oglašava. Paparazzi su je ovaj tjedan ipak 'uhvatili' nakon dugo vremena na ulicama New Yorka i to u društvu 15-godišnje kćeri Daisy Sue s kojom se zbilja rijetko pojavljuje u javnosti. 

Foto: Profimedia

Meg je Daisy posvojila kad joj je bilo 14 mjeseci. 

- Nemam osjećaj da sam je posvojila, ona je kao moja rođena kći. Daisy je predivno dijete, svaki dan toliko napreduje da se i sama ponekad iznenadim nekom njezinom izjavom. Trudim se biti joj majka i prijateljica jer mi je važno da moja kći ima potpuno povjerenje u mene i da mi se može obratiti u bilo kojem trenutku, kad god naiđe na neku prepreku. Jack je već postao pravi mladić. Trudi se oko sestre i nije nimalo ljubomoran kad je ona došla u naš dom. Naprotiv, bio je sretan, ali pomalo i zbunjen. Moja su djeca moje najveće blago – rekla je Meg prije nekoliko godina. 

Iz braka s Denisom Quaidom glumica ima i 27-godišnjeg sina Jacka, a sada je u vezi s glazbenikom Johnom Mellencampom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije