Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao od majke rođena

Pozirala gola tik pred porod i prikupila više od milijun lajkova: 'Otvorena za predaju'

Foto: Instagram
1/9
30.12.2019.
u 13:33

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dijete. Svoje obožavatelje iznenadila je golišavim izdanjem i to tik pred porod

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dijete. Svoje obožavatelje iznenadila je golišavim izdanjem i to tik pred porod.

"Otvorena za predaju", napisala je Ashley uz crno-bijelu fotografiju na kojoj je crnom trakom prekrila grudi.

Njezino odvažno izdanje do sada je prikupilo više od 1.3 milijuna lajkova, ali i mnoštvo komentara. "Moj novi screensaver", poručila joj je komičarka Whitney Cummings. Komplimentima ju je zasula i manekenka Helena Christensen napisavši da je divno ljudsko biće, a oglasila se i Emily Ratajkowski koja je u komentarima ostavila znak srca.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sretnu vijest Ashley je otkrila sredinom kolovoza na svom Instagramu otkrivši kako sa suprugom Justinom Ervinom čeka prvo dijete.

"Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši", napisala je Ashley tada pokraj videa sa suprugom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije