Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Downton Abbey

Povratak vlastelina kojima se klanja i Kate Middleton

downtown abbey
Foto: Promo
16.12.2015.
u 09:23

Životi plemićke obitelji Crawley te njihovi usponi i padovi u prvim desetljećima 20. stoljeća intrigiraju gledatelje diljem svijeta te BBC-jevu uspješnicu u prosjeku po sezoni prati 11 milijuna ljudi.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton toliko je očarana serijom "Downton Abbey" da je glumce posjetila na setu u Londonu, voli je i George Clooney koji je sudjelovao u božićnom spotu, a čak je i jedno vino u Francuskoj nazvano po njoj...

Životi plemićke obitelji Crawley te njihovi usponi i padovi u prvim desetljećima 20. stoljeća intrigiraju gledatelje diljem svijeta te BBC-jevu uspješnicu u prosjeku po sezoni prati 11 milijuna ljudi. S jednakim oduševljenjem seriju je prihvatila i domaća TV publika, a kao pravi božićni dar HRT na svom Prvom programu od 28. prosinca u 20 sati prikazuje petu sezonu.

Crowleyeve zatječemo u 1924. godini kada nova laburistička vlada počinje promjene koje se osjećaju diljem zemlje, a zadiru i u život vlasnika i posluge na vlastelinskom imanju na kojem Robert, Mary i Branson i dalje vode bitku s najvažnijim ciljem – kako osigurati budućnost za sljedeće naraštaje u Downtonu.

Seriju ovjenčanu s 11 Emmyja, tri Zlatna globusa i dvije BAFTA-e, osim od ponedjeljka do četvrtka, moći će se pratiti i na novoj multimedijskoj platformi HRTi (www.hrti.hr).

>>Downton Abbey - britanska serija radi koje je vintage opet IN!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije