Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negiraju zle jezike

Iako su kružile glasine o razvodu, ljubavni i glumački par vraća se na male ekrane

Onur i Šeherezada
02.07.2016.
u 11:57

Poslije snimanje 1001 noći 1996. godine njihova se ljubav preselila s malih ekrana u stvarni život, a brak Berguzar Korel i Halita Ergenca traje još i danas.

Nakon što su se zajedno pojavili u serijama 1001 noć i Sulejman Veličanstveni, omiljeni turski ljubavni par naših gledatelja vraća se na male ekrane. Kao i u 1001 noći, ponovno tumače glavne uloge, a snimanje serije započinje u kolovozu, dok će je hrvatski gledatelji moći gledati netom poslije turske premijere i to na RTL Televiziji.

Televizijska i stvarna ljubav

Poslije snimanje 1001 noći 1996. godine njihova se ljubav preselila s malih ekrana u stvarni život, a brak Berguzar Korel i Halita Ergenca traje još i danas. U međuvremenu, glumci koji su utijelovili Onura i Šeherezadu, brak su okrunili i rođenjem sina Alija 2010. godine, no kasnije su se pojavile glasine o razvodu. Razlog je bila njezina ljubomora zbog romantičnih i nježnih scena na snimanju Sulejmana Veličanstvenog pa je i sama postala dio glumačke postave. Kako bi bila mužu što bliže, prihvatila je ulogu venecijanske udovice, a Halit ju je neprestalno smirivao tvrdeći kako im je ljubav suđena. Čini se kako Berguzarina ljubomora nije bezrazložna jer je upravo zbog nje ostavio trudnu suprugu, no svojim izjavama ljubavi, Halit negira zle jezike, najavivši da je sa suprugom spreman za još jedno dijete. Međutim, da popularnost ima i svojih negativnih strana, pokazao je Halit kada je priznao da se sve teže nosi sa životom pod povećalom. Naglasio je kako mu je osobito teško zbog sina koji mora odrastati uz bljeskalice fotoaparata. Ipak,popularnost ih ne sputava pa su ih turski paparazzi snimili kako se za snimanje pripremaju odmorom na moru u turskom lučkom gradu Marmarisu.

Najiščekivanija serija

Trećem zajedničkom projektu i najiščekivanijoj turskoj seriji u 2016. predviđa se velika popularnost. Vijest o zajedničkoj suradnji publika je dočekala s oduševljenjem, iako informacija o samoj seriji nema mnogo.Ne zna se čak niti naslov serije, no pretpostavlja se da će novi televizijski hit nositi ime “Izdajnik”. Do sad je poznato kako je Halit bio prvi izbor za mušku glavnu ulogu, dok se na žensku ulogu trebalo čekati neko vrijeme. Na kraju, navodno je o glumici odlučio sam Halit, uvjetujući da Berguzar igra njegovu partnericu, no popularni je glumac tu informaciju negirao.

Snimanje serije počinje u kolovozu, no aktivne pripreme za Halita traju nekoliko mjeseci. Utjelovit će vitkog ratnika koji mora birati između domovine i ljubavi prema svojoj obitelji. U postizanju forme velikog ratnika pomogao mu je trener Ara Karanfil, koji je pripremao Kivaca Tatlituga za seriju Nebo i zemlja. Za vrijeme obiteljskog odmora, snimljeni su prilikom kupanja, no Berguzar se nije pokazala u zavidnoj formi, kako bi se očekivalo od glavne glumice. Ljubavni zapleti snimat će se u Istanbulu i u Izmiru te na obali Egejskoga mora, a, nakon neviđene euforije zbog serije 1001 noć, RTL je otkupio prava za emitiranje ovog projekta koji će zasigurno opet zaluditi gledatelje.

>> Broj turskih turista kod nas raste, a Hrvati više i ne pitaju za Tursku

Komentara 5

AO
admini_obrišite_si_mami
12:22 02.07.2016.

Sad mi je lakše. Prekrasna vijest!!

SA
samoborka
12:36 02.07.2016.

Zaboli nas za likove iz otomanskih serija koje gledaju zatucanci

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:17 02.07.2016.

iskreno ne znam je li veca sramota pisati o necemu takvom (turskim selima, grobljima ili serijama) ili uopce citati takve clanke...Imali smo Dallas, Dinastiju, Serifa u New York-u, Serpica, Sjever i Jug, Kojaka, Malo Misto, Velo Misto....a sada turskili brazilske limunade????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije