Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davne 2007.

Potpuno drugačija! Pogledajte kako je Franka Batelić izgledala na samom početku karijere

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/11
01.02.2021.
u 18:24

Tih davnih tinejdžerskih dana Franka je, poput svojih vršnjaka, furala rock stil. Imala je kratku crvenu frizuru, po kojoj je nekoliko godina bila prepoznatljiva.

Pjevačica Franka Batelić plijeni pozornost svojom ljepotom i atraktivnim izgledom, čak i nakon što je prije nešto više od godinu dana dobila svog prvog sinčića Viktora sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Mnogi je smatraju jednom od naših najzgodnijih pjevačica,a ona sve vrlo lako osvaja svojim stasom, ali i glasom.

Pixsell je sada pustio arhivske fotografije pjevačice od prije 14 godina kada je sudjelovala na glazbenom natjecanju "Showtime". Njezin zaštitni znak postao je blistav osmijeh, no nekoć je Franka Batelić izgledala potpuno drugačije. 

01.12.2007., Zagreb - Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazuje na Novoj TV. Franka Batelic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Na televiziji se tada prvi put pojavila kao 15-godišnjakinja u spomenutom showu i to, kako je rekla tada, iz čiste znatiželje. Franka je tada pobijedila te je proglašena najboljom pjevačicom emisije 'Showtime'.

U finalu Franka se borila s Marijom Ponjavićem, Mijom Lešinom i Artemijom Stanić a za pobjedu je dobila snimanje CD-a za Hit records te sudjelovanje na Hrvatskom radijskom festivalu.

01.12.2007., Zagreb - Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazuje na Novoj TV. Franka Batelic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Tih davnih tinejdžerskih dana Franka je, poput svojih vršnjaka, furala rock stil. Imala je kratku crvenu frizuru, po kojoj je nekoliko godina bila prepoznatljiva. U međuvremenu je pjevačica pustila svoju kosu, a tu frizuru i danas nosi.

24.11.2007., Zagreb - Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazuje na Novoj TV. Franka Batelic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon showa karijeru je nastavila 2008. pjesmom 'Ruža u kamenu', s kojom je osvojila nagradu gledatelja na Hrvatskom radijskom festivalu, a već sljedeće godine nastupila je na Dori s 'Pjesmom za kraj'.

Ključne riječi

Komentara 6

RO
roland
18:53 01.02.2021.

I Severina je izgledala neprepoznatljivo 2002. godine na jahti! Tada nije bilo ni depilacije, ni žileta? Danas je čista, lijepa, uredna

DU
Deleted user
19:16 04.02.2021.

Potpuno drugačija ? Pa dok se pojavila na tv u Voicu bila klinka, u ovo par godina odrasla,postala žena, majka ... ne čačkajte mečku, jedna od rijetkih poštenih žena, dobra supruga, majka i pjevačica da se ne zaboravi

Avatar duje912
duje912
14:37 02.02.2021.

bolje da ste napisali koliko kn je imala u đepu tada..a namo kako danas živi. i zahvaljujući kome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije