Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burn residency

Postani DJ na Ibizi i osvoji ugovor vrijedan 100.000 eura!

Miss Soulfly
Foto: Promo
1/18
01.02.2014.
u 13:00

Prijavom originalnog mixa u periodu od 1. veljače do 15. ožujka pobjednik ovog jedinstvenog natječaja imat će priliku predstavljati Hrvatsku na globalnom burn Residency 2014. finalu na Ibizi ovog ljeta

Ljeto koje je provela na Ibizi Miss Soulfly nikad neće zaboraviti. Nakon što joj se kao pobjednici prošlogodišnjeg burn Residency programa, najvećeg DJ natjecanja na svijetu, pružila prilika da tri mjeseca uz najveće zvijezde elektronske glazbe radi na Ibizi kao rezident poznatoga kluba Sankeys, sada se sprema na turneju po Sjevernoj Americi.

Jedinstvenim burn Residency kick off eventom & partyem, održanim ovog petka u zagrebačkom Klubu, službeno je započeo burn Residency DJ natječaj za ovu godinu, još atraktivniji i eksluzivniji od prethodnih.

Ovogodišnji kick off event & party, uz organizatore iz burn tima, otvorili su Miss Soulfly i Tino Dobrić, ambasadori hrvatskog ogranska natjecanja, koji su iz prve ruke dočarali kako bi mogao izgledati život buduće DJ superzvijezde.

Potrebno je samo slijediti burn Residency programske upute.

Naime, ovogodišnjeg pobjednika globalnog DJ natječaja očekuje životna prilika da postane nova svjetska DJ superzvijezda što će mu omogućiti potpisivanje izdavačkog ugovora, menadžment i promocija ukupne novčane vrijednosti čak 100.000 eura.

Prijavom originalnog mixa u periodu od 1. veljače do 15. ožujka na linku www.facebook.com/BurnEnergy svi kandidati ulaze u izbor DJ talenata čije će mixeve vrijeme preslušavati publika iz cijeloga svijeta.

Glazbeni mixevi koji dospiju među onih 20 posto s najviše osvojenih glasova publike, bit će preslušani od strane stručnog burn Residency žirija koji će potom odlučiti kojih 5 zaslužuje ulaza među najbolje. U sljedećem koraku top 5 hrvatskih kandidata nastupa na lokalnom Mix-off eventu čiji pobjednik ima čast predstavljati Hrvatsku na globalnom burn Residency 2014. finalu na Ibizi ovog ljeta.

Pet najtalentiranijih mladih DJ - eva, prema izboru burn Residency žirija, i ove će godine provesti ljeto na Ibizi nastupajući na najprestižnijim svjetskim clubbing adresama. Kako bi osvojio rezidenciju u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege svaki finalist mora završiti dvotjedni bootcamp uz mentorstvo dvojice trenutno najpopularnijih svjetskih DJ-eva.

Prijašnjih godina tu su važnu ulogu, između ostalih, imali i AVICII, David Guetta, Fatboy Slim, Maceo, Plex, Steve Lawler, 2 Many Djs i mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije