Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavila promet

Posrnula zvijezda 'Ludih 70-ih' završila u zatvoru zbog alkohola

Lisa Robin Kelly (1)
Foto: Facebook
1/3
24.06.2013.
u 10:22

Nekad popularna po ulozi zanosne Ericove sestre Laurie u seriji "Lude sedamdesete", a danas po brojnim incidentima

Lisa Robin Kelly proslavila se ulogom u seriji "Lude sedamdesete", a već nekoliko godina umjesto sa slavom bori se s alkoholom.

Da je nekadašnja zvijezda, koja je u seriji glumila zanosnu i promiskuitetnu sestru glavnog aktera serije Erica, posrnula, dokazuje i nedavno uhićenje zbog vožnje u pijanom stanju, piše Huffington post.

Lisa Robin Kelly (43) uhićena je nakon što svojim automobilom zakrčila trak na autocesti. Vozači su pozvali policijske snage radi zastoja koji je glumica prouzročila. Policajci su odmah ispitali količinu alkohola u krvi te utvrdili kako je Lisa vozila u alkoholiziranom stanju.

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lisa ima sa zakonom. Godine 2010. također je uhićena zbog vožnje automobila u alkoholiziranom stanju, a 2012. je uhićena jer ju je dečko optužio za nasilje nad njim.

 >>S dva jointa u ustima Rihanna traži legalizaciju marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije