Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Poslušajte pjesme koje se natječu na Dori, koga biste vi izabrali?

13.02.2019.
u 20:15

Gledatelji u opatijskoj dvorani Marino Cvetković i oni pred malim ekranima u izravnom prijenosu HRT-a vidjet će 16 pjesama, a naš predstavnik na Eurosongu u Izraelu izabrat će se glasovima žirija i televotingom.

Na facebook stranici Eurosong HRT objavljeni su dijelovi pjesama koje se natječu na ovogodišnjoj Dori.

Gledatelji u opatijskoj dvorani Marino Cvetković i oni pred malim ekranima u izravnom prijenosu HRT-a vidjet će 16 pjesama, a naš predstavnik na Eurosongu u Izraelu izabrat će se glasovima žirija i televotingom. Poslušajte isječke:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:15 13.02.2019.

Luka Nižetić ima šanse na ESC, ostalo ne.

DO
dotoresa
21:02 13.02.2019.

K A T A S T R O F A !! Šta je tu HRVATSKO? Jesmo li već bez nacionalnog glazbenog izričaja?Lidija-ti si cajka,malo sofisticiranija ali-cajka.Ovi drugi su klonirane gage,rage,bage... Ne ćemo nikad tamo pobidit ali bi bar tribali bit HRVATI! Fuj.

AC
acer
22:03 13.02.2019.

Beta Sudar je najbolja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije