Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot gorana karana

Pogledajte kako je 'mali mulac izresa u čovika'!

goran karan
Foto: Youtube (screenshot)
1/3
10.09.2014.
u 19:00

Goran Karan prije petog posjeta Poljskoj svojoj publici predstavlja novi singl 'Mali mulac'

Goran Karan će prije petog posjeta Poljskoj svojoj publici predstaviti novi singl "Mali mulac" za koji je sam napisao glazbu, tekst Ivica Brnas, a za sjajan aranžman zaslužan je Nikša Bratoš. Poslušajte kako je mali mulac izreso u čovika!

Prije svog petog posjeta Poljskoj, gdje je već nastupio kako u manjim gradovima tako i na glavnom trgu i u Nacionalnom teatru u Krakowu, Goran će publici predstaviti svoj novi singl "Mali mulac" koji je ujedno i najavljuje njegov novi album "U četiri oka" koji će izaći u proljeće u izdanju Scardone. Spot za pjesmu je sniman u Šibeniku i Jadriji u režiji Željka Petreša, dok su glumci dječjeg kazališta Virko pridonijeli vizualizaciji cijeloga spota!

– Moj dugogodišnji suradnik, režiser Željko Petreš i njegova ekipa su za snimanje spota za pjesmu Mali mulac odabrali lokacije u i oko Šibenika. Moj dio snimanja zabilježen je na šibenskoj gradskoj plaži Jadrije, koja je sagrađena 1921. i antikvarnice u centru starog grada. Jako sam zadovoljan i sretan s finalnom verzijom spota, jer je glumačka ekipa dječjeg kazališta Virko bila upravo sjajna i izvanredno donijela emociju i priču o kojoj pjeva pjesma "Mali mulac". Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali, a veliko hvala i Ivici Brnasu čiji sam prekrasan tekst uglazbio te Nikši Bratošu na odličnom aranžmanu. Pjesma "Mali mulac" najava je mog novog albuma U četiri oka, koji će u izdanju Scardone biti predstavljen idućeg proljeća. Kako pjesma kaže; "Hvala ti živote, mi smo samo ljudi" – izjavio je Karan o svom novom uratku.

>>Goran Karan natječe se u novoj sezoni RTL-ova kviza "Pet na pet"

>>Goran Karan starijim sinovima često posluži kao taksi-služba

>>Goran Karan i Tomislav Bralić snimili prvi zajednički spot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije