Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s novog albuma 'Hotel Nacional'

Poslušajte novi singl Dine Merlina - Sve do medalje!

Dino Merlin
Foto: PR FOTO
01.12.2014.
u 18:00

Videospot je objavljen na Dinovu službenom YouTube kanalu koji broji preko 30.000 pretplatnika te ga time čini jednim od najvećih u regiji

Nakon pjesama "Ruža", "Školjka" i "Sunce", Dino Merlin je u petak premijerno predstavio videospot za pjesmu "Sve do medalje" – četvrti singl s novog albuma "Hotel Nacional".

Video spot je objavljen na Dinovu službenom YouTube kanalu koji broji preko 30.000 pretplatnika te ga time čini jednim od najvećih u regiji.

Merlinove pjesme zavladale su društvenim mrežama, a njegovi spotovi bilježe milijunske preglede – samo na njegovu YouTube kanalu pregledani su više od 25 milijuna puta!

>>Pogledajte spot Dina Merlina za pjesmu Sunce

 

Komentara 3

CR
crodux
18:15 01.12.2014.

bosanci su mi inače dragi ljudi, al ovaj merlin mi je odvratan..

BE
berija
18:07 01.12.2014.

Dina Merlina, Linda, Dina Merlina. Od jezika živiš, služi se njime kako spada.

DU
Deleted user
16:32 02.12.2014.

Ja sam mislila da je to Franjo Lasic, prvi tren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije