Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film

Poput Lady Di Naomi Watts mijenja frizuru svaki tjedan

'WORLD RIGHTS  Naomi Watts filming for the new film \'Diana\' in Hemel Hempstead, UK 08/08/2012  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM:  REF: 3846  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BASED ON THE CAPTI
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL'
17.08.2012.
u 19:31

Glumica britansko-australskog podrijetla zaista izgleda poput pokojne princeze, a i izrada garderobe bila je besprijekorna.

Film o životu pokojne britanske princeze Diane u kinima bi se trebao naći sljedeće godine. Ulogu miljenice Britanije, ali i svijeta, dobila je Naomi Watts, a po prvim fotografijama sa snimanja, angažman ove 43-godišnjakinje bio je pun pogodak. Glumica britansko-australskog podrijetla zaista izgleda poput pokojne princeze, a i izrada garderobe bila je besprijekorna. Pazilo se na svaki detalj, izrađene su odjevne kombinacije identične onima koje je nosila Lady Di.

– Čast je glumiti ovakvu ikonu. Princezu Dianu voljeli su u cijelom svijetu i veselim se izazovu da je dostojno predstavim na velikom platnu – rekla je Naomi Watts.

Poput Diane, i Naomi svaki tjedan mijenja boju kose i frizuru. Naime, Diana je nosila perike kako bi zavarala paparazze.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije